Informatiebeveiliging – Strategie en Beleid (module)

Leg een constructieve basis om security- en privacyrisico’s te beperken

In een wereld waar alles draait om data, is digitale veiligheid belangrijker dan ooit. Consumenten en bedrijven blijven (vaak onbewust) gigantische hoeveelheden data toevoegen via smartphones en computers. Slimme bedrijven slaan dit gretig op en beveiligingsincidenten komen vaker voor dan je denkt. De gevolgen kunnen ernstig zijn, zoals verlies van vertrouwelijke informatie, financiële schade of reputatieaantasting. Hoe ga je hier veilig mee om? Hoe voldoe je aan bestaande regelgeving en wetten op het gebied van gegevensbescherming en privacy? Wil jij een stevige basis leggen waarmee je jouw organisatie weerbaarder maakt op dit gebied? Schrijf je dan nu in voor de module Informatiebeveiliging – Strategie & Beleid.

  • Ervaren praktijkdocent die jou heldere handvatten geeft om jouw security- en privacybeleid vorm te geven;
  • Uitgekiend programma met focus op ‘doen’, waardoor je in zeer korte tijd effectief bent in jouw security & privacy rol;
  • Begrip van essentiële wetgeving en normen, zoals ISO27001, ISO27701, BIO, NEN751 en NIS2;
  • Direct resultaat dankzij het concrete implementatieplan voor jouw organisatie dat je stap voor stap opbouwt tijdens de module.

Wat levert de module jou op?

Met ons pragmatische en hands-on programma leg jij in no-time dé basis voor het controleren, beheersen en beperken van informatieveiligheidsrisico’s binnen jouw organisatie. Je gaat concreet aan de slag met het opstellen van een ISMS (Information Security Management System) en PIMS (Privacy Information Management System). Direct resultaat dus! Een stevige basis, zowel voor jouw organisatie als voor jou persoonlijk. Er is vandaag de dag immers veel vraag naar expertise in informatiebeveiliging.

Lees meer over de post-hbo module Informatiebeveiliging - Strategie & Beleid

niveau
post-hbo
duur
9 bijeenkomsten in 3 maanden
locatie
Amsterdam

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven