Succesvol implementeren van digitale innovaties in zorg en welzijn

Houd grip op digitale transformatie

Implementatie van digitale innovatie in zorg- en welzijnsorganisaties is het geplande proces van het invoeren van een vernieuwing of verandering met als doel dat het een verbetering oplevert en dat het onderdeel wordt van de dagelijkse werkzaamheden en het functioneren van de organisatie.

Bij het implementeren van digitale innovaties in zorg- en welzijnsorganisaties komt meer kijken dan een technische implementatie van een nieuw product. Het gaat ook om een verandering van processen, kennis, houding, gedrag en vaardigheden.

De module Succesvol implementeren van digitale innovaties in zorg en welzijn gaat in op alle aspecten van het implementatietraject. Je brengt in kaart welke veranderfactoren van belang zijn en hoe je de gewenste situatie kunt bereiken. Daarbij maak je gebruik van het verandervermogen van je organisatie. Je stelt een veranderstrategie op om het verandervermogen optimaal te benutten en veranderbarrières te overbruggen.

De implementatie van digitale innovatie is succesvol als de innovatie structureel wordt ingezet en de gestelde doelen zijn gehaald. 

Lees meer over de post-hbo module Succesvol implementeren van digitale innovaties in zorg en welzijn

niveau
post-hbo
duur
10 bijeenkomsten in 6 maanden
locatie
Amsterdam

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Rob Doms
opleidingscoördinator

Stel je vraag aan Rob
E: mahip@inholland.nl

Is deze module iets voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven