Opleiding Energietransitie

Toelating post-hbo opleiding Energietransitie

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande profielen? Dan is de post-hbo opleiding Energietransitie echt de opleiding voor jou.

  • Je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar (of je ambieert) een functie binnen de energietransitie;
  • Je krijgt in je werk te maken met duurzaamheidsprojecten en wilt grip krijgen op de energietransitie;
  • Je wilt jezelf omscholen naar dit kansrijke en toekomstbestendige vakgebied;
  • Je wilt je breed bekwamen in het onderwerp energietransitie waarin kritisch (systeem)denken en een toekomstgerichte blik onmisbaar zijn;
  • Je wilt maatschappelijke impact maken!

Om toegelaten te worden tot de post-hbo opleiding Energietransitie ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. Het maakt hierbij niet uit of je in dienst bent (of een functie ambieert) bij de overheid of het bedrijfsleven, of werkt als zzp’er.

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren of deze opleiding het beste past bij jouw situatie en ambities? Heb je wel relevante werkervaring, maar geen hbo-diploma? Met de juiste motivatie is er veel mogelijk! Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Goed om te weten

Binnen de energietransitie kun je bij Inholland Academy ook kiezen voor de volgende post-hbo opleidingsmogelijkheden:

  • Energietransitie Noord-Holland Noord: vanuit de Regio Deal Maritiem Cluster Kop van Noord-Holland zijn 12 scholingsvouchers beschikbaar gesteld ter waarde van € 6.030 voor de post-hbo opleiding Energietransitie Noord-Holland Noord. Hiermee kun je deze opleiding van Inholland Academy bijna kosteloos volgen. Om in aanmerking te komen voor de scholingsvoucher moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, zoals dat je woonachtig en/of werkzaam bent in Noord-Holland Noord.
  • Energietransitie Essentials: in deze losse module van 2 maanden krijg je een high-over beeld van het vakgebied. Je kunt dit zien als een beknopte samenvatting van de opleiding Energietransitie. 
  • Projectleider energietransitie: je leert de essentials van de energietransitie, aangevuld met projectleiderschap kennis en vaardigheden, waardoor jij direct als projectleider aan de slag kunt.

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven