Opleiding Projectleider energietransitie

Maak als projectleider het verschil binnen de energietransitie

maandag 25 september in Haarlem

Inspiratieles opleidingen Energietransitie

Extreem weer als gevolg van klimaatverandering, luchtvervuiling, de stikstofcrisis en de noodzaak van meer duurzame energie: slechts een paar van de actuele onderwerpen die dagelijks in het nieuws voorbij komen. De energietransitie is een cruciale stap om een duurzame en veerkrachtige toekomst voor mens en planeet mogelijk te maken.

Overheden en bedrijven investeren dan ook aanzienlijk in de ontwikkeling en implementatie van projecten gericht op het bevorderen van de energietransitie. Dit vraagt op grote schaal om nieuwe kennis en vaardigheden. Kortom: de vraag naar projectleiders (jij na deze opleiding!) op dit gebied is enorm. Draag als professional bij aan een betere toekomst en geef je carrière een betekenisvolle boost met deze post-hbo opleiding Projectleider energietransitie.

  • Uitgekiend programma met focus op projectmanagement-skills, leiderschap én essentials van de energiestransitie;
  • Inspirerende docenten met uitgebreide praktijkervaring en passie voor hun vak;
  • Toekomstgericht: we dagen je uit om complexe problemen binnen de energietransitie holistisch en duurzaam aan te pakken.

Wat levert de opleiding Projectleider energietransitie jou op?

We bieden je de kans om jouw passie, waarden en professionele ambities te combineren in een veld waarin je grote maatschappelijke impact kunt maken. In 1 jaar stomen we je klaar als toekomstgerichte projectleider, aangevuld met de belangrijkste skills en vaardigheden die je moet beheersen om aan de slag te gaan binnen de energietransitie. Je gaat de fundamenten van het projectmanagementproces doorgronden en jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten ontwikkelen. Hierbij word je gestimuleerd om kritisch en buiten de gebaande paden te denken.

Je kiest voor een vernieuwende, snel toepasbare opleiding met de focus op hét vakgebied van de toekomst. Na succesvolle afronding van deze opleiding beheers jij de specifieke kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om complexe projecten te managen en kun je een gedegen start maken binnen de energietransitie.

Lees meer over de opleiding Projectleider energietransitie

niveau
post-hbo
duur
37 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Haarlem en Rotterdam

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Bel of mail opleidingsadviseur Cinta Peerdeman voor persoonlijk opleidingsadvies en maatwerkvragen:

Vraag het Cinta
T: 06 1527 9308
E: cinta.peerdeman@inholland.nl 

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven