Digital Marketing: AI, Tech en Automation

Bereid jezelf voor op de indrukwekkende toekomst van marketing en AI

Digital Marketing AI

Positieve klantervaringen zijn cruciaal, dat weet elke gerespecteerde marketeer. Iedere klant is uniek. Laat elke klant dit dan ook ervaren, in ieder contactmoment. Maar…gepersonaliseerde klantervaringen aanbieden zonder dat het veel moeite kost, hoe doe je dat? Hoe voorkom je dat je steeds meer afhankelijk wordt van IT en data scientists om succesvolle campagnes te draaien? Juist: met slimme inzet van marketing tech en marketing automation! Niet alleen top-retailers zoals Zalando en Bol.com, maar ook steeds meer bedrijven in het mkb ontdekken de kracht van next level marketing.

Ben jij er ook klaar voor om deze stap te zetten met jouw organisatie? Kies dan nu voor de post-hbo module Digital Marketing: AI, Tech & Automation.

  • Ervaren praktijkdocent die het vak kent als geen ander en staat te popelen om jou te inspireren
  • Grensverleggend programma waarmee je de stap zet naar innovatie dankzij een uitgebalanceerde mix van kennis, inspiratie en creatie
  • Jouw casuïstiek staat centraal in de plannen en onderbouwing welke je stap voor stap uitwerkt tijdens deze module

Wat levert de module jou op?

De module Digital Marketing: AI, Tech & Automation geeft jou de benodigde handvatten, inzichten en inspiratie om jouw strategische visie op digitale marketing te vormen en concreet te maken. We nemen we je mee in de nieuwste digitale marketingstrategieën. Welke technologie en automatisering gaan hierbij helpen? Wat is de impact van AI en ChatGPT? En welke digitale transformatie wordt hierdoor in gang gezet? Tijdens de module werk je toe naar een solide digital marketing verhaal, waarin jij het kaf van het koren scheidt en weet hoe je meetbare resultaten boekt. Jij begrijpt hoe je marketing, IT, legal en finance meeneemt in de vraagstukken van deze tijd en hoe je hen overtuigt om de juiste stappen te zetten (en ook welke niet!). Zo ben jij klaar voor next level marketing; klaar om de vruchten hiervan te plukken!

Lees meer over de post-hbo module Digital Marketing: AI, Tech & Automation

niveau
post-hbo
duur
8 bijeenkomsten in 10 weken
locatie
Alkmaar en Haarlem

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Rowena Smit voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Rowena
T: 06 3100 6732
E: mgt.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven