Opleiding Online marketing en E-commerce

Ontwikkel jezelf tot online marketing en e-commerce professional.

Verkoop meer van je producten of diensten via het internet met succesvolle online marketing en e-commerce middelen. De praktijkgerichte opleiding Online marketing en E-commerce geeft jou de benodigde kennis, handvatten, inzichten en inspiratie om jezelf te ontwikkelen tot een online marketing en e-commerce professional. Daarnaast doe je belangrijke kennis en ervaring op om een goede gesprekspartner te zijn voor online marketing en e-commerce specialisten.

Na deze opleiding weet je hoe je door middel van het internet de omzet- en winst van je organisatie of van opdrachtgevers verhoogt, nieuwe klanten bereikt en werft, bestaande klanten bindt, meer omzet genereert bij zakelijke relaties. Daarnaast leer je hoe je online marketing en e-commerce slim en resultaatgericht inzet, gebruikmakend van KPI’s, targets en een meetplan. Dit om het bestaansrecht van een organisatie of organisaties te verbeteren tijdens een financiële recessie en gedurende het coronavirus.

Online marketing en e-commerce heeft de afgelopen jaren en gedurende het coronavirus bewezen een belangrijk middel te zijn om organisaties efficiënt en effectief door te laten gaan met de verkoop van haar producten en diensten.

Lees meer over de opleiding Online marketing en E-commerce

niveau
hbo
duur
24 bijeenkomsten in 9 maanden
locatie
Diemen

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!

Annette Vendel
opleidingsadviseur

Stel je vraag aan Annette
T: 06 5202 8356 | 088 466 30 30
E: annette.vendel@inholland.nl

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven