Digital Marketing: AI, Tech en Automation

Toelating module Digital Marketing: AI, Tech en Automation

Digital Marketing: AI, Tech en Automation is een module op post-hbo niveau. Om toegelaten te worden ben je in bezit van een hbo-diploma of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en praktijkervaring. Om de geleerde lesstof direct toe te kunnen passen in jouw organisatie, is het belangrijk dat je dit in de juiste kaders kunt plaatsen. Voldoende basiskennis van en ervaring met marketing is daarom essentieel. Ook beschik je over voldoende PowerPointvaardigheden om jouw plannen in een presentatie over te brengen.

Voor wie:

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten? Dan is Digital Marketing: AI, Tech en Automation de ideale keuze voor jou.

  • Je bent marketeer (of je werkt veel met marketeers samen) en wilt meepraten over en/of richting geven aan de toekomst van marketing en marketing technologie binnen jouw organisatie.
  • Je wilt grip krijgen op hoe je de kansen van marketing automation in de praktijk kunt benutten.
  • Je bent op zoek naar overzicht en begrip van het digitale marketing speelveld dat zich snel ontwikkelt; op strategisch, maar zeker ook op technisch vlak.
  • Je hebt eerder een relevante opleiding zoals Online Marketing, Big Data of Bedrijfskunde gevolgd en zoekt nóg een stapje extra uitdaging en verdieping in digital marketing.

Voor wie niet:

  • Je hebt eigenlijk nog helemaal geen online marketing kennis. Dan is onze opleiding Online Marketing & E-commerce waarschijnlijk beter geschikt.
  • Je bent op zoek naar praktische training om met een marketing automation/campaign-management pakket om te leren gaan (daar voorziet deze module namelijk niet in).

Persoonlijk advies

Heb je vragen over je toelating of wil je sparren over de vraag of deze module het beste past bij jouw situatie en ambities? Opleidingsadviseur Saskia Dekker adviseert je graag via T: 06 2111 5434 of E: saskia.dekker@inholland.nl 

Interesse in deze module? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de module-informatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

  Download brochure

Is dit de module voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven