Opleiding Coördinator Taal

Deelnemer Sytske Corver over de opleiding Coördinator Taal


"Heerlijk vond ik het om de taaldidactiek in te duiken"

Sytske Corver staat voor de klas op OBS Weremere en is daarbij taalcoördinator. Zij volgde bij Inholland Academy de post-hbo opleiding Coördinator Taal.

"Ik wilde mijn leuke baan verdiepen en kwam uit bij deze opleiding. Dat ik voor een opleiding koos die iets met taal te maken heeft, is niet gek. Taal is de basis voor alles, is mijn mening. Ik houd enorm van taal en wil er graag meer over leren. Bij Inholland Academy volgde ik al eerder een opleiding naar alle tevredenheid. Vandaar dat ik nu ook weer hier uitkwam.

Veel inzicht

Al met al vond ik het heerlijk om zo intensief de taaldidactiek in te duiken en aan het eind van de rit een heus taalbeleidsplan te hebben. De opleiding heeft me veel inzicht gegeven in mijzelf en de ander, met name de colleges over leidinggeven. Ik ben erg positief over het vakmanschap, de kennis en de toegankelijkheid van veel docenten. Wel is de opleiding een hoop werk, ik adviseer anderen dus om goed te plannen.

Boek schrijven

Inspiratie doe ik op bij schrijfsters en denkers als Rebecca Solnit en Marja Pruis. Maar ook de natuur en dieren in hun natuurlijke omgeving kunnen me inspireren. In mijn vrije tijd lees ik graag, ik loop hard en verzorg graag mijn planten. Mijn droom? Een klimaatneutraal huis bouwen én een boek schrijven."Sytske Corver

deelnemer post-hbo opleiding Coördinator Taal 

Terug naar In het kort

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven