Coördinator Wetenschap en Technologie

Pas de didactiek van onderzoekend en ontwerpend leren toe.

Binnen de wetenschap en technologie liggen geweldige ontplooiingskansen voor leerlingen. Heb je als leerkracht veel belangstelling voor deze uitdagende en leerzame onderwijsthema’s? Vind je ook dat wetenschap en technologie een vaste plaats in het basisonderwijs verdienen? En ben je van mening dat juist deze thema’s zorgen voor een eigentijdse, aantrekkelijke en motiverende leeromgeving? Met de opleiding Coördinator Wetenschap en Technologie krijg je vakinhoudelijke scholing om je ambities voor deze twee vakgebieden waar te maken. Ontwikkel zo je eigen schoolvisie, werk een leerlijn uit, zorg voor een duurzame opzet binnen je school én enthousiasmeer collega’s om kwalitatief goede lessen te geven met deze boeiende thema’s.

Lees meer over de post-hbo opleiding Coördinator Wetenschap en Technologie

niveau
post-hbo
duur
8 bijeenkomsten in 1 jaar
locatie
Den Haag

"Door het volgen van deze opleiding kun je het vakgebied Wetenschap en Technologie op de basisschool echt naar een hoger niveau tillen. De opleiding is een goede mix tussen theorie en praktijkgerichte opdrachten die elkaar tijdens de lessen afwisselen. Door het enthousiasme en de onuitputtelijke kennis van de docenten zijn de bijeenkomsten niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en doe je na een lange werkdag energie op in plaats van dat het je energie kost! Kortom, een aanrader!"

Claudia Ritterbecks, leerkracht groep 8 OBS Toermalijn, Uithoorn

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Astrid Straathof voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Astrid
T: 06 2966 1424
E: educatie.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Paola Kerkhofs:

Vraag het Paola
T: 06 2969 1976
E: paola.kerkhofs@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven