Opleiding Beschermingsbewindvoerder

Docent Estella Seebregts

“Heerlijk vind ik dat, op gestolen momenten of in de vakanties, wegduiken in een boek; variërend van een mooie roman tot een boek dat gaat over zelfmanagement of teamontwikkeling. Dat zegt veel over mij; ergens volledig in kunnen duiken, mijzelf verbinden met de materie en tot het einde doorgaan om uiteindelijk er weer wat bijgeleerd te hebben en dit vervolgens uit te proberen in de praktijk. Ik ben ontwikkelingsgericht en wil graag mezelf verrijken. Ik krijg energie van de stappen in mijn eigen ontwikkeling en puttend uit die persoonlijke ervaring wil ik graag delen en anderen ook stimuleren om lef te hebben, je uit te spreken, initiatief te tonen om jezelf verder te brengen. Dit is mijn inspiratiebron voor de trainingen en coaching die ik geef.

Het is mijn passie als ik deelnemers in mijn training of coaching in hun verlangen of een behoefte weet te raken, want dan gaat het stromen. Dan worden mensen enthousiast en worden nieuwe duurzame verbindingen gelegd. Dat is waar ik het voor doe. Mijn achtergrond is HRM en gedurende de jaren ligt mijn expertise steeds meer in het geven van gedragstrainingen, zoals effectieve communicatie, coachingsvaardigheden en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling zoals zelfmanagementtrainingen, waar je bewust wordt wie je bent, wat je kan en wat je wilt om jezelf te versterken. In de opleidingen post-hbo Beschermingsbewindvoerder en Budgetcoaching, waarbinnen ik onder andere les geef, komen deze aspecten samen, in combinatie met mijn eigen ervaringen als beschermingsbewindvoerder; het is van belang om op de juiste wijze te communiceren met de verschillende partijen, om te blijven staan en nee te kunnen zeggen of bijvoorbeeld om te kunnen gaan met weerstand.

Deelnemers omschrijven mij als inspirerend, duidelijk, vragend en niet bang om de confrontatie aan te gaan, echter altijd inlevend en met respect en zonder oordeel. Mijn kracht is het speelveld te overzien, scherp te observeren, en aan te voelen wat er nodig is en hoe dat aan te pakken. Ik verzorg bij post-hbo Beschermingsbewindvoering en Budgetcoaching de communicatie- en coachingslessen en de lessen effectief werken/zelfmanagement”.

Estella Seebregts
docent opleiding Beschermingsbewindvoering

Terug naar Docenten

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochure

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven