Opleiding Beschermingsbewindvoerder

Vol vertrouwen aan de slag als beschermingsbewindvoerder.

Bewindvoerder opleiding

Al jaren groeit het aantal mensen dat een beroep doet op beschermingsbewindvoering en neemt de vraag naar dit beroep toe. De complexiteit van dit werkveld en wijzigingen in wet- en regelgeving maken dat je up-to-date kennis nodig hebt om dit beroep goed uit te kunnen oefenen. Ook communicatieve vaardigheden spelen een belangrijke rol binnen dit vakgebied.

Wil jij mensen met lichamelijke of psychische beperkingen en/of (problematische) schulden helpen met hun financiën? Dan is de post-hbo opleiding Bewindvoering ideaal. In 15 wekelijkse bijeenkomsten leer je alles wat je als volwaardige beschermingsbewindvoerder moet weten.

Lees meer over de post-hbo opleiding Beschermingsbewindvoering

niveau
post-hbo
duur
15 bijeenkomsten in 4 maanden
locatie
Amsterdam en Rotterdam

"Ik had een aantal financiële banen gehad in de zakelijke sector waar ik weinig voldoening uit haalde. Daarom besloot ik een overstap te maken naar een baan waarbij ik mensen echt kan helpen. Met deze opleiding kon ik een goede basis leggen. Ik wilde graag een klassikale opleiding volgen op locatie en zo kwam ik bij Inholland Academy uit.

Ik heb heel veel inhoudelijke en praktische kennis opgedaan tijdens de opleiding. We waren met een kleine, gemotiveerde groep en de docente had veel praktijkervaring. Er was in de lessen heel veel ruimte voor inhoudelijke discussies en vragen over de praktijk. Mijn droom is dat ik mensen kan helpen om weer meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid op te bouwen op financieel gebied." Lees verder

Carolien
deelnemer opleiding Bewindvoerder

Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan.

Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties.

Download brochureBel of mail opleidingscoördinator Nancy van Rooijen voor algemene vragen over bijvoorbeeld het rooster:

Vraag het Nancy
T: 06 1527 9390
E: gsw.academy@inholland.nl

Persoonlijk opleidingsadvies nodig of maatwerkvragen? Plan een online adviesgesprek met opleidingsadviseur Saskia Dekker:

Vraag het Saskia
T: 06 2111 5434
E: saskia.dekker@inholland.nl

Plan je online adviesgesprek

Is dit de opleiding voor jou? Schrijf je nu in!

Inschrijven