Jij hebt een natuurlijk gevoel voor cijfers!

Ontdek onze finance-opleidingen

De kostprijs van een kopje koffie, de opbrengst van een zonnepaneel, de bijdrage van die ene
medewerker op het succes van een organisatie. Alles is data. Iedere actie, elke transactie. Elk moment van de dag. Cijfers zijn overal. Alleen niet iedereen ziet het… Maar jij?! Jij hebt een natuurlijk gevoel voor cijfers!

Met een finance-opleiding van Hogeschool Inholland leren we je om van dat inzicht echt werk te maken. Om van al die financiële data antwoorden te formuleren. Maar het draait gelukkig niet alleen om cijfers. Naast die verhalen zijn wij net zo geïnteresseerd in jouw verhaal.

Lees hieronder meer over onze finance-opleidingen!

Dit zijn onze drie finance-opleidingen

Welke past het beste bij jou?

Accountancy

Met de opleiding Accountancy word jij een allround sparringpartner. Je leert alles over het reilen en zeilen van bedrijven en vindt uiteindelijk met heel veel praktijkonderwijs jouw weg. Om straks als externe assistent-accountant (AA) organisaties te adviseren en controleren. Zo help jij organisaties financieel gezond te worden én te blijven.

Bekijk Accountancy

Finance & Control (Bedrijfseconomie)

Wil jij organisaties helpen succesvol te zijn? Als financial meedenken over slimme investeringen? Met de opleiding Finance & Control word jij een allround financieel professional. Dankzij een brede bedrijfseconomische basis en heel veel praktijkonderwijs vind jij je specialisme.

Bekijk Finance & Control

Associate degree Finance & Control

Wil je Finance & Control studeren maar vind je vier jaar te lang? Dan kan je kiezen voor de Associate degree Finance & Control. Deze tweejarige opleiding op hbo-niveau combineert de praktijk met theorie. Al tijdens de opleiding kom je in contact met bedrijven uit het werkveld.

Bekijk Associate degree Finance & Control

Heb je vragen over onze finance-opleidingen?

We helpen je graag verder!

Whatsapp
06-21115555
Telefoon
023-522 3228