Ervaren of de opleiding écht bij je past?

Kom proefstuderen

Heb je onze Open Dag bezocht en wil je een volgende stap maken in je studiekeuze? Meld je dan aan voor Proefstuderen en ontdek of de opleiding van je interesse echt iets voor je is. Bij Proefstuderen krijg je een kijkje in de keuken van een opleiding en ervaar je hoe het is om bij ons te studeren.

  

In een groepje of 1-op-1

In het totaaloverzicht vind je alle mogelijkheden. Opleidingen kunnen ervoor kiezen om je samen met andere studiekiezers uit te nodigen op een vaste datum of je wordt ontvangen door een student waarmee je een dagje gaat meelopen met zijn of haar rooster. Dan maak je daarvoor samen een afspraak.

Per opleiding is het programma verschillend. Je krijgt meer informatie over de vakken en de manier van lesgeven. Soms krijg je een (mini)college of een proefopdracht. En, er is genoeg ruimte om al je vragen te stellen aan onze studenten en docenten. Na het proefstuderen weet je beter of de opleiding van je keuze echt bij je past.

Deeltijd- en masteropleidingen

Bij een enkele deeltijdopleiding kun je je aanmelden voor Proefstuderen. Over het algemeen nodigen deeltijd- en masteropleidingen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om je vragen te beantwoorden en een studieadvies te geven. Laat je gegevens achter en de opleiding neemt contact met je op.

Heb je vragen?

We helpen je graag verder!