Studeren in Amsterdam en Diemen

laden

Wil je werken in de creatieve of technische sector? Of heb je juist meer belangstelling voor de zorg of duurzaamheid en milieu? Wat je drijfveren ook zijn, je wilt uitgroeien tot een eersteklas professional. Ga de uitdaging aan bij Inholland Amsterdam/Diemen. De plek waar we je bij naam kennen.

Onderwijslocatie Amsterdam
Amsterdam
Opleidingen in Amsterdam

Onderwijslocatie Diemen
Diemen
Opleidingen in Diemen

We kennen je bij naam

Op onze kleinschalige locaties ben je geen nummer. Hier word je persoonlijk herkend, erkend en gehoord. We zijn een dorp in de grote stad, met studenten die even divers en internationaal zijn als Amsterdam en de regio zelf. Onze locaties zijn fysiek en online goed bereikbaar. Bij ons voel je je meteen thuis. Of het nu gaat om ons gebouw aan de De Boelelaan of de locatie in Diemen: bij binnenkomst proef je meteen de prettige, persoonlijke sfeer. Om de hoek vind je de internationaal georiënteerde en gezellige Campus van Diemen. Je bent ook zo in hartje Amsterdam.

Met één been in de stad, de wereld aan je voeten

Bij Inholland Amsterdam/Diemen kies je voor de hogeschool die stad en regio verbindt. Hier vind je een veilige leeromgeving die jou klaarstoomt voor elke uitdaging, waar je later ook neerstrijkt. Je staat met één been in de stad, met de wereld aan je voeten.

Welke uitdaging je ook aangaat, in Amsterdam en Diemen vind je een breed palet aan opleidingen om jouw ambitie in te kleuren. Kies uit ons diverse aanbod met kwalitatief hoogstaande opleidingen waarmee je in de stad en in de regio, nationaal en internationaal het verschil kunt maken.

Morgen doen wat je gisteren nog niet kon

Met jouw opleiding zoek je de samenwerking op met andere mensen in en rond Amsterdam: studiegenoten, docenten, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Dat vraagt om lef. Leren is durven. Daarom volg je niet alleen colleges maar ga je ook samen met studiegenoten op pad om zelf ervaring en nieuwe kennis op te doen. Doe morgen wat je gisteren niet kon. Je leert niet alleen in de klas. Want voor de allerbelangrijkste uitdagingen ga je nu naar buiten. Leren door te doen, daar groei je het snelste door. Op werkplekken in de regio, stages in het buitenland en met concrete projecten in de wijk.