Den Haag,
21
maart
2024
|
13:55
Europe/Amsterdam

Ad SFD viert 12,5-jarig jubileum in Den Haag

De associate degree Sociaal Financiële Dienstverlening bestaat 12,5 jaar en dat was reden voor een feestje. Dit jubileum werd dinsdagavond feestelijk gevierd met studenten, docenten, collega’s, alumni en externe partners bij locatie Den Haag. 

Afke Theunissen, grondlegger van de opleiding Ad SFD, heeft de avond afgetrapt door in gesprek te gaan met een aantal studenten uit de klas van 2011. Samen blikten zij terug op de beginjaren van de opleiding. Mooie anekdotes werden gedeeld en herinneringen opgehaald. Afke vindt het mooi om te zien dat de studenten gegroeid zijn als professionals in de sociaal financiële dienstverlening, maar vooral dat de studenten elkaar echt hebben gevonden en 12,5 jaar later nog goede vrienden zijn.  

Later op de avond kreeg gastspreker Marjorie Malbons van Stichting MAIT het woord over ‘Werken vanuit compassie’. Ook werd oud-student Angela Khubsing in de spotlights gezet. Angela is namelijk namens de opleiding Ad SFD genomineerd voor de landelijke AD Talent Award 2024. Na afloop van het officiële programma werd het glas geheven en geproost op 12,5 jaar Ad SFD.