Haarlem,
10
december
2018
|
12:00
Europe/Amsterdam

Ben jij het nieuwe lid van de deelraad?

Ben jij een betrokken, actieve collega of student en wil je meepraten over onderwerpen die jouw domein, locatie of stafafdeling aangaan? De huidige zittingstermijn van de deelraden loopt per 1 maart 2019 af. Maandag 7 januari 2019 start de zoektocht naar nieuwe leden. Meld je dan direct aan als kandidaat voor de deelraad!

Medezeggenschap geeft studenten en medewerkers de mogelijkheid mee te praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor werk en studie binnen de hogeschool. Iedere deelraad vertegenwoordigt een domein met de WIR en ISO van een locatie. Ook is er een deelraad voor de centrale stafafdelingen. Je bent als eerste op de hoogte van plannen en via de deelraden word je betrokken bij alle beleidsterreinen binnen jouw domein, locatie of stafafdeling.

Kom naar de Meet Up!
Wil je toch wat meer informatie over de deelraad voordat je besluit je kandidaat te stellen? Neem dan alvast een kijkje op de verkiezingspagina of kom naar de Meet Up bijeenkomsten op 10 januari 2019 in Haarlem (10.00 – 11.00 uur) of Den Haag (14.00-15.00 uur). Tijdens de Meet Up geven we je alle informatie over het werk van de deelraden.

Ben jij al overtuigd?
Op 7 januari 2019 ontvang je een mail met een link naar het kandidaatstellingsformulier. Zet de datum alvast in je agenda en stel je dan direct kandidaat voor jouw deelraad!