Amsterdam,
15
november
2023
|
13:11
Europe/Amsterdam

Broodje met Bas: update

De lunchbijeenkomst ‘Broodje met Bas’ gaat donderdag 16 november helaas niet door omdat onze vestigingsdirecteur en gespreksleider Bas van Spréw ziek is. Er volgen wel binnenkort twee andere edities van Broodje met Bas. Je kunt je daar nu voor aanmelden.

Op maandag 27 november ontmoeten we elkaar van 12.00 tot 13.00 uur  in onze laboratoria aan de Naaldwijkstraat: Broodje met Bas Naaldwijkstraat | Iris (inholland.nl) Stel hier al je vragen over de nieuwbouw!

Op donderdag 14 december organiseren we Broodje met Bas van 12.00 tot 13.00 uur in het ACTA-gebouw: Broodje met Bas ACTA | Iris (inholland.nl). Het thema wordt daar: verbinding. De opleidingen Mondzorgkunde en Verloskunde verhuizen niet mee. In de vorige editie van Broodje met Bas in het ACTA-gebouw hebben we met elkaar besproken hoe we de verbinding kunnen houden met alle opleidingen die naar Zeeburgereiland verhuizen. Destijds zijn er goede ideeën uit voortgekomen en daar gaan we nu over doorpraten.

Voor het OZW-gebouw plannen we een nieuwe bijeenkomst in. Ook voor Diemen wordt er binnenkort een datum bekendgemaakt.

Meld je aan
Bij alle edities van Broodje met Bas stellen we een gratis lunch beschikbaar. Om er zeker van te zijn dat we voor iedereen genoeg broodjes bestellen, verzoeken we je om je aan te melden. De inschrijflink staat op Iris bij het betreffende evenement. We zien je graag op 27 november of 14 december; tot dan!