Diemen,
12
november
2019
|
09:28
Europe/Amsterdam

Overzicht programma en workshops

Dag van het onderwijs: heb jij je al aangemeld?

Doe jij ook mee met de Dag van het onderwijs aanstaande donderdag 14 november? Dé dag waarop we samen onderzoeken hoe technologie kan helpen onze studenten sneller, slimmer en beter te laten studeren. Het programma en de workshops zijn rond! Mis dit unieke evenement niet! Aanmelden kan nog via  inholland.nl/dagvanhetonderwijs.   

Podcasting in het onderwijs
RudRudy Nicola en Simone Snaterse van Communicatie & Human Resources laten je ervaren je hoe je podcasting kunt inzetten om studenten sneller, slimmer en beter te laten studeren. Je gaat aan de slag met een format. Ook krijg je technische tips hoe je een podcast op moet nemen.

Interactieve video binnen Moodle
Ga samen met collega's aan de slag om de didactische mogelijkheden van interactieve video in Moodle te verkennen. Neem een eigen video mee te nemen om deze interactief te maken. Daarna kun je je aangepaste video direct inzetten in het onderwijs!

Ga naar inholland.nl/dagvanhetonderwijs voor alle workshops!

Studenten sneller, slimmer en beter laten studeren
Techniek, daar kunnen we vandaag de dag niet meer omheen. Dat is dan ook de reden dat we de ondersteunende rol van technologie in het onderwijs als één van de speerpunten in onze Kwaliteitsafspraak hebben opgenomen.

Tijdens de Dag van het onderwijs onderzoeken we hoe technologie kan helpen onze studenten sneller, slimmer en beter te laten studeren. En dat zij zich ontwikkelen tot Inholland-professionals die durven te ondernemen en zichzelf blijven uitdagen.

Ga naar de website voor alle workshops en meld je aan!