06
april
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

De ‘Altijd elkaar versterken’-wand: met wie maak jij samen het verschil?

Altijd elkaar versterken-wand

Ben jij ‘m al tegengekomen? De vijf meter brede ‘Altijd elkaar versterken’-wand met daarop de namen van alle studenten en collega’s die bij Inholland studeren en werken? Vanaf vandaag kun je jezelf of een medestudent, docent of collega, terugvinden tussen al die duizenden, verschillende studenten en collega’s die samen het verschil maken binnen onze hogeschool.

Het verschil zit in ons
De grote kracht van Hogeschool Inholland is namelijk dat we niet alleen oog hebben voor verschillen; we zijn er blij mee en trots op. Dat zie je terug bij iedere Inholland-vestiging en daarbuiten: we zijn een prachtige, diverse organisatie en we genieten ervan om elkaar te ontmoeten en al die verschillende personen te leren kennen.

Laat weten waar jij trots op bent!
Wat zijn jouw unieke eigenschappen, behoeften, drijfveren, kwaliteiten? Daar zijn we bij Inholland nieuwsgierig naar, want daarin zit jouw unieke kracht. Met wie maak jij samen het verschil? Of wie maakt er voor jou dagelijks een verschil? Laat het weten en gebruik de ‘Altijd elkaar versterken’- wand als decor:

Maak een foto van jezelf voor de wand met jouw eigen naam in beeld, of die van een medestudent, docent of collega, en deel het via de socials. We horen het graag van je! 

Het verschil zit in Veronique, Bas, Justin, Florian en Etienne, in jou, in mij. En in elk verschil zitten unieke kwaliteiten. Hoe beter we die zien, waarderen en samenbrengen, hoe meer we samen kunnen bereiken. Want het verschil zit ook in ons; écht verschil maken, kunnen we alleen samen.

Altijd elkaar versterken
Als we dat beseffen, dan weten we wat ons te doen staat. Of we nu student, docent, ondersteuner, onderzoeker, ondernemer of iemand anders zijn, we doen er alles aan om ieders kwaliteit tot bloei te brengen en te verbinden met die van anderen. Zo versterken we niet alleen onszelf en elkaar, maar ook de beroepspraktijk, de samenleving, de metropool en de wereld. 

Altijd elkaar versterken. Hogeschool Inholland.
#HetVerschilZitInOns #AltijdElkaarVersterken

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.