26
januari
2024
|
09:02
Europe/Amsterdam

Denk mee over werving en instroom van nieuwe studenten

werkgroep_brainstorm_samenwerken

Hoe kunnen we studiezoekers op een inspirerende en aantrekkelijke manier laten kennismaken met Inholland? We dagen je uit om mee te denken! Sluit aan bij de Innovatiebooster Werving en Instroom op donderdag 29 februari. In hotel The Social Hub in Amsterdam gaan studenten en collega’s, onder begeleiding van ideecoaches, aan de slag om de beste ideeën op het gebied van werving en instroom uit te werken naar gevalideerde concepten.

De Learning Community Werving en Instroom organiseert op donderdag 29 februari van 12.00 tot 17.00 uur de eerste échte innovatiebooster. Meld je nu aan voor de Innovatiebooster. 

Het thema van dit jaar is: 
Hoe zorgen we ervoor dat studiezoekers op een inspirerende en aantrekkelijke manier kennismaken met Inholland? Hierbij staan onze kernwaarden ‘persoonlijk’ en ‘dichtbij’ centraal, zodat studiezoekers met hoofd én hart kiezen voor Inholland. 

Ideeën delen bij de Samen Vooruit Lunches
Je kunt nu al jouw ideeën pitchen over nieuwe manieren om de interesse te wekken van potentiële studenten. Dat kan bij een van de Samen Vooruit Lunches. De ideeën die we daar ophalen werken we verder uit in de innovatiebooster. 

Inspiratie & kennisontwikkeling
De Learning Community Werving en Instroom is dé plek waar vernieuwende ideeën gevraagd én ongevraagd worden bedacht, uitgewerkt en getest met als doel om de werving en instroom van studenten te verbeteren. We organiseren inspiratie- en brainstormsessies waar kennis wordt gedeeld en er ruimte is voor echt ánders denken. Dit gebeurt bij de Samen Vooruit Lunches op alle locaties. De verdere doorontwikkeling doen we via innovatieboosters.

Hoe werkt een innovatiebooster? 
De innovatieboost-events zijn er om de ontwikkeling van ideeën naar concepten te versnellen. Teams krijgen begeleiding van ideecoaches en werken in één dag een idee uit. Studenten, docenten en medewerkers werken voorafgaand aan en na een innovatieboost-event aan ideeontwikkeling. Dit doen zij door prototypes te maken en deze te testen. De community is een klankbord /testpanel voor alle vernieuwende ideeën. 

Verbeteren werving en instroom 
De Learning Community is onderdeel van de strategische cirkel Werving & Instroom. In de community werken we aan drie strategische thema's:

1.      Slimme werving en instroom; hoe kunnen we technologie inzetten om wervingsprocessen te vernieuwen?
2.      Inholland vindbaar en zichtbaar; hoe zorgen we ervoor dat studiezoekers ons weten te vinden?
3.      Toekomstgerichte werving en instroom; hoe blijven we aansluiten op de behoefte van studenten en de markt?

Gaan jouw radartjes al op volle toeren draaien? Brainstorm mee over werving en instroom! 
Meld je aan voor de innovatiebooster op 29 februari bij The Social Hub in Amsterdam