Den Haag,
16
oktober
2020
|
15:15
Europe/Amsterdam

Facilitering thuiswerken

Thuiswerken collega's

De afgelopen maanden hebben jullie allemaal op je eigen manier je creativiteit, doorzettingsvermogen en flexibiliteit laten zien. Daar zijn we trots op! De omstandigheden vragen nu, weer intensiever vanuit huis, nog even vol te houden. 

We vinden het daarom belangrijk dat je thuis een goede werkplek hebt. De situatie van thuiswerken duurt helaas langer dan gedacht en we willen je graag faciliteren zodat je thuis je werk gezond, veilig en vitaal kunt doen. Dit doen we aanvullend op de 200 euro die in het voorjaar is uitgekeerd. Onderstaande regelingen gelden zowel voor iedereen met een dienstverband bij Inholland als voor collega’s die via ASA voor Inholland werken.

Onkostenvergoeding
Werk je deels of volledig thuis dan ontvang je een maandelijkse vergoeding van 50 euro bruto (naar rato van het dienstverband). Dit is ter compensatie van extra kosten die het thuiswerken met zich meebrengt, zoals extra elektriciteits- water- en gasverbruik en gebruik van koffie en thee. De regeling gaat met terugwerkende kracht in vanaf 1 september 2020 en duurt vooralsnog tot 1 februari 2021.

Vergoeding voor collega’s in dienst vanaf 1 mei en extra declaraties
Ben je sinds 1 mei 2020 bij Inholland in dienst? Dan kun je eenmalig een bedrag van maximaal 200 euro aan ict- en/of av-middelen declareren. Je kunt dan denken aan middelen als een los toetsenbord, een losse muis, een extra scherm of verbindingskabels.

Daarnaast geldt voor alle medewerkers: heb je de 200 euro besteed en wil je extra ict- en/of av-middelen declareren? Bespreek dit met je leidinggevende.

Bureaustoelen
Vanaf 26 oktober kun je een aanvraag doen voor een bureaustoel voor thuis. Om hiervoor in aanmerking te komen heb je een aanstelling van minimaal 0,21 fte nodig. Houd Iris in de gaten voor verdere uitleg hoe je deze aanvraag kunt indienen.