06
april
2023
|
10:12
Europe/Amsterdam

Ga in gesprek met het CvB & directeuren over organiseren in netwerken

Samen Vooruit Lunches april – Heb jij je al aangemeld?

Samen Vooruit Lunch Den Haag

"Dat zouden we vaker moeten doen!" Het was een veelgehoord geluid tijdens de Samen Vooruit Lunches, afgelopen september en oktober. Informeel gingen we met elkaar in gesprek over het Strategisch Plan. Vanaf volgende week donderdag gaan collega’s, het CvB en directeuren weer met elkaar in gesprek tijdens een nieuwe reeks Samen Vooruit Lunches. 

Wil jij er ook bij zijn? Wees er dan snel bij, want in Haarlem zijn alle plekken aan de lunchtafel inmiddels vergeven. Lees snel verder om te zien welke locaties nog beschikbaar zijn en meld je aan. Je bent van harte welkom!

Aanmelden kan via dit formulier.

Dé kans om samen in gesprek te gaan
De Samen Vooruit lunch is de ideale mogelijkheid om samen met collega’s, het CvB en directeuren in gesprek te gaan over het Strategisch Plan. We nodigen je uit om met ons mee te denken; welke vragen heb je, welke kansen zie je en welk perspectief wil jij graag inbrengen?

Denk mee over ‘organiseren in netwerken’
Onderwerp van gesprek tijdens deze lunch is ‘organiseren in netwerken’. We nemen je hierin mee en vertellen we je meer over hoe we dit gaan doen rondom onze strategische ambities. De vorige sessies spraken we elkaar over de pijlers uit het Strategisch Plan met de conclusie dat we al volop bezig zijn met die beweging. Nu willen we door met het ‘hoe’.

Want juist voor de grotere strategische ambities uit ons plan (denk aan flexibel en interdisciplinair leren en bijvoorbeeld de profilerende thema’s) beseffen we hoe belangrijk het is om expertise vanuit domeinen, opleidingen en stafdiensten aan elkaar te verbinden. Daarom gaan we ons meer organiseren in netwerken met strategische cirkels. 

Welke kansen zie je, welke vragen heb je?
We nodigen je uit om met ons mee te denken; welke vragen heb je, welke kansen zie je en welk perspectief wil jij graag inbrengen? Leden van de Cirkel ‘Manier van werken voor vernieuwing’ Janneke Vervloed en Barbara van de Swaluw faciliteren het gesprek tijdens de Samen Vooruit Lunch.

Ik juich het erg toe om rondom de belangrijkste strategische thema's meer in netwerken te organiseren. Inholland is immers best een bijzondere school met al die verschillende locaties. Door te werken in netwerken, weten we elkaar wel steeds beter te vinden. Ik ben hierin graag een bruggenbouwer. We hebben elkaar nodig om verder te komen! Fijn dus om daar met collega's, het CvB en directeuren met elkaar over in gesprek te gaan.

Barbara van de Swaluw, adviseur organisatieontwikkeling en HR(D)

Wij zijn benieuwd naar jouw perspectief en horen graag hoe we elkaar kunnen versterken om samen succesvol vooruit te gaan richting 2027. Op onderstaande data en locaties vindt er een Samen Vooruit Lunch op jouw locatie plaats. Meld je nu aan!

Datum

Locatie

Tijd

Ruimte

    
Donderdag 13 aprilDordrecht12.00-13.00 uurRestaurant
Maandag 17 aprilDelft12.15-13.15 uurRestaurant (let op! Ruimte is veranderd)
Maandag 17 aprilHaarlem12.00-13.00 uurSUCH (zit vol)
Dinsdag 18 aprilRotterdam12.00-13.00 uurHuiskamert
Dinsdag 18 aprilDen Haag12.00-13.00 uurMauritszaal
Dinsdag 18 aprilAmsterdam12.00-13.00 uur1C-02 (bij kantine)
Woensdag 19 aprilDiemen12.00-13.00 uurLiving Lab
Donderdag 20 aprilAlkmaar11.30-12.30 uurSSC

Volgende lunchsessies in mei en juni   
Na de Samen Vooruit Lunches in april richten we ons in de Samen Vooruit Lunch in mei en juni 2023 op een inhoudelijk thema, namelijk flexibel en interdisciplinair leren. We gaan dan ook verder in op vragen die tijdens de lunches van 2022 zijn gesteld. Via deze link vind je een bundeling van de geformuleerde vragen zoals we die toen hebben opgehaald.

Boilerplate

Overzicht Inholland-bijeenkomsten voor collega's      
Hogeschool Inholland organiseert tal van terugkerende bijeenkomsten bijvoorbeeld over het strategisch plan, onderwijsvernieuwing en -ontwikkeling, diversiteit & inclusie, toetsing en leercoaching. Bij deze bijeenkomsten zijn alle collega's welkom. We begrijpen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt. 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.