Den Haag,
07
februari
2023
|
15:10
Europe/Amsterdam

Goede energie tijdens Open Dag

Afgelopen zaterdag opende onze locatie weer de deuren voor aankomende studenten. Samen met ouders en/of andere begeleiders kregen zij een warm welkom zodra zij over de speciale 'Stap in jouw toekomst' loper de locatie binnenstapten. Studiekiezers kwamen om sfeer te proeven en informatie in te winnen over een studie naar keuze. Ook de uitrol van het nieuwe concept kreeg een vervolg in de vorm van experimenteren met opleidingsmarkten door de opleidingen, kortere presentaties en de implementatie van hubs. 

In het restaurant stond de opleidingsmarkt centraal en in de Mauritszaal kregen aankomende studenten meer informatie over hulp bij studiekeuze en inschrijving en een kennismaking met de decaan. Er werden ruim 45 studiekeuzetesten afgenomen. Dit alles onder het genot van lekkere koffie van de barista's.

Studiekiezer van de Dag 
Daarnaast hebben we een nieuwe contest ingezet; namelijk 'De studiekiezer van de dag'. Deze vrolijke potential die o.a. met haar dresscode indruk maakte, ging op locatie in gesprek met onze studenten en schreef zich direct in om te komen Proefstuderen. Kortom, goede energie tijdens deze Open Dag. Op naar 29 maart!