Den Haag/Diemen,
22
november
2019
|
13:46
Europe/Amsterdam

Gratis masterclasses master Leren en Innoveren een succes

Nog plaatsen vrij voor masterclass 29 november!

evv-rotterdam-deeltijd-campagne-annemijn-lokaal-inh-febr-2018-5-jpg

Dit studiejaar zijn de masterclasses van de master Leren en Innoveren óók voor andere belangstellenden gratis toegankelijk. Bij de eerste twee masterclasses zijn al diverse Inholland- en werkveldcollega’s aanwezig geweest. Jij bent ook van harte welkom om bij een masterclass aanwezig te zijn. Je kunt je nog aanmelden voor de masterclass van 29 november aanstaande.

De masterclasses zijn een belangrijk onderdeel van de master en worden gegeven door interessante sprekers, van binnen en buiten Hogeschool Inholland. De master Leren en Innoveren streeft ernaar een kennisinstituut te zijn waar we verantwoordelijkheid nemen voor elkaars organisatievraagstukken en bijdragen aan innovatieve oplossingen. Daarbij past het om de masterclasses open te stellen voor andere belangstellenden. De onderwerpen zijn namelijk zeer relevant voor het werkveld.

Inholland-collega Rita Best over de masterclass van Inholland-lector Jos Fransen over complexe leerprocessen en het ontwerpen van leerpraktijken: "Ik neem van de masterclass de reflectie op drie aspecten mee: inhoud (het product), proces (aanpak) en competentie (ontwikkeling)."

Voor de komende gratis masterclasses kun je je aanmelden:

  • 29 november 2019, locatie Den Haag: dr. Kelly Beekman, lector onderwijsexcellentie HZ University of Applied Sciences – inleiding over het onderwerp ‘effectief leren door formatief toetsen’.
  • 10 januari 2020, locatie Diemen (VOL) : prof. dr. Martin Valcke, hoogleraar Universiteit Gent – introductie in het ontwerpen van leeromgevingen ter ondersteuning van verschillende soorten leerprocessen, waaronder ook aandacht voor de inzet van ICT.

Meld je aan via: master.lereneninnoveren@inholland.nl