Haarlem,
19
januari
2021
|
16:47
Europe/Amsterdam

Heb je ff? Waardeer dan jouw opleiding in de Nationale Studenten Enquête!

Geef je mening over jouw studie en onze hogeschool

Voor het eerst sinds 2018 mag jij weer je waardering geven over je opleiding en over ons als hogeschool. De Nationale Studenten Enquête (NSE) vergelijkt landelijk de kwaliteit van opleidingen van hogescholen met elkaar. Daarmee is de NSE niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor toekomstige studenten! Het is daarom belangrijk dat je de enquête invult. Check je mail voor de link naar de enquête en vul hem in! Je hebt hiervoor tot 14 maart 2021 de tijd.   

Wat is de Nationale Studenten Enquête?
Door mee te doen aan de NSE geef je met een score aan wat jij van je opleiding vindt en welke plaats jouw opleiding verdient ten opzichte van andere hogescholen. Ook gebruiken wij de uitkomsten om jouw opleiding te blijven verbeteren.

In de NSE staan vragen over algemene zaken over de opleiding, zoals vragen over je docenten, toetsing, studiebegeleiding en studieroosters. Daarnaast zijn er dit jaar ook specifieke vragen over afstandsonderwijs en betrokkenheid toegevoegd. Meer dan 250.000 studenten in Nederland geven tussen 18 januari en 14 maart 2021 hun mening over hun opleiding. Het invullen van de enquête kost 10 tot 15 minuten van je tijd. De antwoorden worden tussentijds opgeslagen, dus je hoeft de vragenlijst niet in één keer af te ronden.  

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.