Rotterdam,
09
januari
2019
|
14:43
Europe/Amsterdam

Help kanker kansloos te maken!

Samen met Daniel den Hoed en Next Memory Events

Op woensdag 9 januari 2019 wordt in de kelder van Café Beurs in Rotterdam een benefietavond gehouden, die helemaal in het teken staat om geld op te halen voor onderzoek naar de verschrikkelijke ziekte kanker. Deze avond wordt samen met het Daniel den Hoed fonds georganiseerd door Next Memory Events, het evenementteam van het leerwerkbedrijf NEWb; onderdeel van de opleiding Creative Business bij Hogeschool Inholland Rotterdam. Van 18.30 - 22.00 uur ben je van harte welkom om kanker gezamenlijk kansloos te maken! 

Tijdens de benefietavond zijn er drie loterijen. De eerste loterij zijn zeven goodiebags met beautyproducten ter waarde van €40,- van Douglas en The Bodyshop. Met deze loterij speel je automatisch mee na het kopen van een ticket voor het evenement. De tweede loterij is een paintball arrangement/airsoft arrangement van 2,5 uur voor 10 personen ter waarde van €229,- van Fundustry Rotterdam. Koop je lot tijdens de benefietavond en speel mee. De laatste loterij is een waarde cheque van Sporthuis Pim Doesburg ter waarde van €50,-. Ook hiervoor kun je je lot tijdens de benefietavond kopen en meespelen. 

Drie sprekers vertellen een bijzonder meeslepend verhaal over hun connectie met kanker. Leonore Tuijt is directrice van de Daniel den Hoed fonds, Herma Timmer is schrijfster en heeft kanker overwonnen en Fabiani Wanga is haar moeder verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Ook komen drie artiesten optreden: zanger Kendrick Emanuel, zanger James Watts en dj Pyron. 

Wacht niet langer en koop nu nog jouw kaartje voor een leuke avond uit en maak kanker kansloos. Lukt het je niet om te kunnen komen, maar wil je toch doneren? Doneer nu online. Vergeet je niet op aanwezig te zetten bij het FacebookevenementDe totale opbrengst van de loterijen voorgaand aan het evenement en alle opbrengsten van de benefietavond zullen aan het einde van de avond bekend worden gemaakt. Deze zullen geheel aan het Daniel den Hoed fonds worden geschonken. 

Locatie: Café Beurs. Kruiskade 55 te Rotterdam 
Vragen? Mail Next Memory Events

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.