Diemen,
04
april
2019
|
16:43
Europe/Amsterdam

Hoe stimuleer je talentontwikkeling en beweeglijkheid?

Kom 15 april naar de inspiratiemiddag Leven Lang Ontwikkelen

Hoe werk je vanuit je (onderwijs)team aan talenten? Wat betekent dit voor de rol van leidinggevenden en andere collega’s? En wat is talent eigenlijk? Het antwoord op deze en andere vragen krijg je tijdens de inspiratiemiddag Leven Lang Ontwikkelen, maandag 15 april bij Inholland Diemen. Lector Marian Thunissen (Dynamische Talentinterventies) van Fontys Hogescholen biedt een theoretisch kader en gaat met deelnemers aan de slag.

Wat is talent?
Investeren in talenten vinden we belangrijk bij Inholland. Maar wat verstaan we onder talent? Welke invloed hebben veranderingen in het hoger onderwijs op onze visie op talent? En hoe zorgen we ervoor dat onze medewerkers duurzaam hun talenten ontwikkelen en benutten?

Talentontwikkeling in teams
En hoe kunnen en willen we vanuit een team werken aan talenten? Wat betekent dit voor de rol van de leidinggevende en medewerkers? Hoe groeien medewerkers en teams mee met de veranderende omgeving? En wat betekent een benadering gericht op talentontwikkeling in teamverband voor het organisatieklimaat?

Tijdens de inspiratiemiddag ga je met Marian Thunnissen op zoek naar het antwoord op deze vragen. Als lector Dynamische Talentinterventies  bij Fontys Hogeschool HRM en Psychologie doet Marian onderzoek naar het identificeren, ontwikkelen en benutten van talent. Ze richt zich met name op het duurzaam ontwikkelen van talent (onder andere leren op de werkplek), talent in teams en de rol van de leidinggevende en het talentklimaat in het ontdekken, ontwikkelen en benutten van talent.

Meer info en aanmelden
De inspiratiesessie is kosteloos en vindt maandag 15 april plaats, van 13.00 tot 17.30 uur op onze locatie in Diemen. Meld je aan via het Leerportaal (tegel Persoonlijke ontwikkeling).