Diemen,
30
juni
2023
|
14:46
Europe/Amsterdam

In memoriam Anushan Paramanathan

Anushan Paramanathan

Door een noodlottig ongeval is Anushan Paramanathan, onze talentvolle derdejaarsstudent Business IT & Management (Diemen), kort geleden om het leven gekomen.

Anushan had een mooie, onbaatzuchtige persoonlijkheid: hij was heel behulpzaam, stond altijd voor iedereen klaar en gunde alle mensen om hem heen het allerbeste. Zijn eigen ervaringen deelde hij graag met anderen, zodat zij daar iets aan konden hebben.

Als een van onze meest ambitieuze studenten vond Anushan het belangrijk om veel te bereiken in het leven en zijn ouders trots te maken. Dit was ook aan zijn indrukwekkende cijferlijst te zien. En na zijn succesvolle stage bij Air France-KLM (“beste stagiair ooit!”), kreeg hij daar gelijk een parttime baan aangeboden als Business Analyst, wat de afgelopen maanden goed te combineren was met zijn studie.

Vanwege zijn uitzonderlijk goede prestaties kreeg hij toestemming om aankomend jaar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen de pre-master Information Sciences te volgen in een half jaar tijd, terwijl daar eigenlijk een jaar voor staat. Helaas is het hem niet meer gegund om daar een start mee te maken.

We kunnen nog niet bevatten dat Anushan er niet meer is en zullen hem vreselijk missen. De uitvaart heeft reeds plaatsgevonden. Lokaal A0-35 in Diemen is ingericht als gedenkplek. Hier kun je tot 14 juli a.s. een condoléancebericht achterlaten. We wensen Anushans familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

Team en studenten Business IT & Management, Diemen

Reacties 1 - 2 (2)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
greesje
03
July
2023

Heftig, gecondoleerd en sterkte voor alle familieleden en de hogeschool.
Paula van Schie
30
June
2023
Wat vreselijk triest. Twee van deze berichten in vier dagen. Wat een verlies voor de families en voor onze hogeschool.