Haarlem,
26
juni
2023
|
15:38
Europe/Amsterdam

In memoriam: Karima El Hasnaoui

Karima El Hasnaoui

Met diepe verslagenheid geven wij kennis van het droevige nieuws dat onze oud-studente Karima El Hasnaoui is overleden door een verkeersongeval. Karima was net afgestudeerd aan de opleiding Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) bij Inholland Haarlem.

De afgelopen jaren hebben we Karima leren kennen als een zeer sociale student met een groot doorzettingsvermogen. In een afsluitend gesprek bij het afstuderen bleek dat Karima voor de toekomst grote dromen had. In haar eigen woorden heeft ze dat als volgt beschreven: “Het is altijd mijn droom geweest om te emigreren en rijk te worden zodat ik een weeshuis kan laten bouwen in Marokko.”

Daarmee is duidelijk weergegeven dat bij Karima het “zorgen voor de medemens” in het bloed zat. Helaas heeft ze aan deze toekomstplannen geen vorm meer kunnen geven.

We beseffen dat dit bericht hard kan aankomen bij iedereen die betrokken is geweest bij de opleiding van Karima. We wensen de familie, vrienden en alle betrokkenen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Team MBRT, Inholland Haarlem

Reacties 1 - 1 (1)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Salma
27
June
2023
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un, rust zacht lieve zuster. Rust in vrede :(