Alkmaar,
30
maart
2023
|
14:07
Europe/Amsterdam

In memoriam: Maarten Sterkenburg

Zeer bedroefd zijn wij over het verdrietige nieuws dat onze student Maarten Sterkenburg plotseling op maandag 27 maart is overleden. Maarten was een altijd leergierige en enthousiaste student en wilde graag zijn hogeschooldiploma behalen.

Maarten was 20 jaar oud en student in het eerste jaar van de opleiding Business Studies in Alkmaar. Ondanks zijn gezondheidsproblemen was hij een actieve student en die eigenlijk geen les wilde missen. Hij nam verantwoordelijkheid voor zijn studie en het werk in zijn groepje. Zelfs wanneer Maarten een ziekenhuisopname had of hiervan thuis moest herstellen, was Maarten toch aanwezig via Teams en leverde hij zijn bijdrage aan de groepsopdrachten. Hij was erg betrokken en liet zich nooit uit het veld slaan!

Wij en zijn medestudenten zullen zijn actieve betrokkenheid, zijn leergierigheid en zijn positiviteit missen.

We realiseren ons dat dit bericht bij menigeen hard aan zal komen. In gedachten zijn we bij alle dierbaren van Maarten en iedereen die hem kende.

We wensen zijn familie, vrienden en ieder ander veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.  

Docenten, medewerkers en studenten van de opleidingen Business Studies en Finance & Control, Hogeschool Inholland Alkmaar.

  • Wil je contact opnemen met de opleiding of een reactie achterlaten, stuur je bericht naar martijn.appelman@inholland.nl
  • Op de tweede verdieping van het A-gebouw van Hogeschool Inholland Alkmaar (A2.19) is een ruimte ingericht waar je een bericht kunt achterlaten voor de naasten van Maarten.
Reacties 1 - 15 (15)
Bedankt voor uw bericht.
Doret van de Kerkhof
03
April
2023
Lieve ouders, familie en Vrienden van Maarten,
Wat een intens verdrietig nieuws
Ik wens jullie veel sterkte en steun aan elkaar
Natasha Glass
03
April
2023
Lieve ouders, familie en vrienden, gecondoleerd met het verlies van Maarten. Ik wens jullie veel kracht toe om hier mee om te gaan. Veel sterkte, Natasha Glass, communicatieadviseur Inholland Alkmaar
Ingrid
03
April
2023
Lieve familie van Maarten, samen is een groot gemis, als samen er niet meer is. Ik wens jullie alles wat maar troosten kan.
Veel sterkte en liefde gewenst
Ingrid, studentendecaan
Wim
31
March
2023
Wat een groot gemis en verdriet. Ik heb Maarten het afgelopen schooljaar leren kennen als een enthousiaste en betrokken student met veel humor. Wij gaan hem missen op school. Veel sterkte voor zijn familie en vrienden.
Paul
31
March
2023
Dag Maarten, ik kende je wel niet, maar weet dat God et altijd is en altijd voor je zal zijn. Jij ziet de wereld nu vanuit een ander perspectief, maar dat verandert de wereld niet. Wat de wereld wel verandert, zijn de mensen. Het perspectief dat jij nu hebt, zal de mensen op deze kleine aardbol zeker veranderen. Weet daarom,Maarten, dat jouw aanwezigheid op Aarde hiertoe heeft bijgedragen, hoe dan dan ook
Desiree van Kuilenburg
31
March
2023
Wat een verdrietig nieuws. Heel veel sterkte met dit verlies
Patricia Beckers-Oerlemans
31
March
2023
Maarten, ik ga je missen. Je gedrevenheid, gevoel voor humor en het praatje na de les. Je bent een topper! Ik wens je ouders, familieleden en jouw maten uit de klas veel sterkte met het verwerken van dit ongelooflijke en grote verlies.
Maartje van der Brugh
31
March
2023
Wat een verdrietig bericht. Ik wens alle familie, vrienden en bekenden van Maarten veel sterkte met dit verlies.
Daniëlle Plantenga
31
March
2023
Veel sterkte met dit zware verlies.

Ik heb zelf geen lesgegeven aan Maarten maar hoor veel positieve verhalen over hem.

Daniëlle (docent Business Studies)
Gillian Gordon (docent Finance)
31
March
2023
Maarten heeft zo een positieve indruk gemaakt en zijn enthusiasme viel op in de lessen. Wat een groot gemis op zo een jonge leeftijd. Heel veel sterkte allemaal!
Hugo Booms
31
March
2023
Zo jong, en nu al afscheid moeten nemen. Wat ontzetttend verdrietig. Sterkte!
Ruud Jager
31
March
2023
We hebben elkaar kort gekend maar in die korte tijd heb je indruk op mij gemaakt. Leergierig, proactief en vooral: altijd positief. Een voorbeeld voor velen!
Stephanie over de Linden
31
March
2023
Wat een groot verlies voor alle familie, vrienden, studenten en Inholland. Iedereen heel veel sterkte gewenst!

Liefs,
Stephanie (docent finance)
Martijn Appelman
31
March
2023
We gaan een ontzettend leuke student missen... Heel veel sterkte aan Maartens ouders, familie, vrienden en iedereen die het plezier heeft gehad om Maarten te leren kennen.
Arthur Sevenstern
31
March
2023
Wat een droevig nieuws. Veel sterkte gewenst aan Maarten's familie, collega's en studenten die met Maarten hebben gewerkt.