05
maart
2024
|
09:08
Europe/Amsterdam

Informatie voor aankomende en huidige studenten straks via Iris

Iris-app1

Iris is straks dé omgeving waar aankomende en huidige studenten terecht kunnen voor informatie die voor hén relevant is. Studenten die in februari 2024 bij ons zijn gestart maakten al geen gebruik meer van de MyStart-app. In plaats daarvan vonden de aangemelde studenten hun informatie op Iris, via iris.inholland.nl/start en in de nieuwe Inholland Iris-app. In de loop van dit jaar gaat ook de MijnInholland-app ‘op’ in de Inholland Iris-app. Dit studiejaar staat volledig in het teken van de overgang van de studentinformatie naar één omgeving, Iris.  

Relevante startinformatie via Iris en de Inholland Iris-app
Vanaf het moment dat ze zich via Studielink aanmelden, kunnen aankomende studenten via de startomgeving op Iris en de Inholland Iris-app de voortgang van hun aanmelding in de gaten houden, en wat er nog moet gebeuren om dit compleet te maken. Ook krijgen ze er informatie over de start van hun opleiding, de introductie én hun benodigde studiematerialen. Verder vinden ze via Iris (de site en de app) een overzicht van veelgestelde vragen, contactgegevens en nieuwsberichten 

Na de introductieperiode gaat begin september het onderwijs van start. Vanaf 26 augustus 'verhuizen’ de aanmelders naar de reguliere Iris-omgeving en krijgen aanvullende informatie. Denk aan belangrijke zaken als cijfers, rooster, collegekaart, toetsaanmeldingen en docentaanwezigheid. Ook hebben ze vanaf dat moment via Iris toegang tot de meest gebruikte programma’s, favoriete documenten, evenementen, praktische informatie over Inholland en algemeen nieuws.  

Nieuwsgierig geworden? Een indruk van de startomgeving op Iris krijg je via  iris.inholland.nl/start 

Wat verandert er voor huidige studenten?
Huidige studenten maken nog tot september gebruik van de Mijn Inholland-app en gaan daarna over op de Inholland Iris-app. We informeren huidige studenten hierover in september met een campagne op alle locaties. Binnenkort informeren we ook studieloopbaanbegeleiders over deze verandering. 

Heb je nog vragen of suggesties? Neem contact op met het Iris-team via iris@inholland.nl