Amsterdam,
01
augustus
2019
|
14:10
Europe/Amsterdam

Inholland vaart mee op Canal Pride

Aanstaande zaterdag varen voor het eerst zestien collega’s en studenten namens Hogeschool Inholland mee met de Canal Pride in Amsterdam. Onder de naam ‘Higher EduGAYtion’ wil Inholland samen met de HvA, UvA en de VU laten zien dat je als student of collega in het hoger onderwijs jezelf mag en kan zijn. Dat we trots zijn op de diversiteit in het onderwijs en onder onze collega’s.

Voor wie onze Prideboot wil toejuichen: Higher EduGAYtion vaart mee als boot nummer 16 (van 80), en we verwachten rond de klok van 13:00 uur op de route van het Westerdok naar het Oosterdok, over de Amstel en de Prinsengracht, te starten. Kan je er niet bij zijn, maar wil je ons wel volgen? Student Davy Smolenaars neemt die dag de Instagram van Inholland over en collega Peter Scheffer zal Twitteren vanaf de boot. Heb je ons gespot? Laat het weten op social media en tag @Inholland op Twitter of @hogeschoolinholland op Instagram. Tot zaterdag!

Pride Walk
Zaterdag 27 juli werd in Amsterdam de Prideweek feestelijk geopend door burgemeester Femke Halsema. Daarna werd het startsein gegeven voor de Pride Walk, een tocht door Amsterdam waarin aandacht werd gevraagd voor LHBTI-activisten wereldwijd die worden vervolgd. Inholland liep mee, samen met de HvA, UvA en VU. De route liep van het homomonument bij de Westerkerk, over het Rokin en de Vijzelstraat naar het Museumplein en eindigde in het Vondelpark waar een aantal optredens waren.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.