Den Haag,
11
juni
2019
|
16:25
Europe/Amsterdam

Jaaroverzicht 2018: het gaat goed met Inholland

coverfoto

Het gaat goed met Inholland. In het vandaag verschenen Jaaroverzicht 2018 staan persoonlijke verhalen van studenten en medewerkers van Inholland centraal over de aanpak van de hogeschool. Dit digitale magazine verschijnt tegelijkertijd met het officiële jaarverslag 2018.

In 2018 is gekozen voor een midterm review van ons Instellingsplan. Zo heeft een panel Inholland bezocht en adviezen gegeven voor de te maken keuzes in de periode 2019-2022. In haar eindrapport is het panel positief over de ontwikkelingen bij Inholland. Het panel gaf met name complimenten over de sterke vooruitgang van Inholland, de verbinding tussen onderwijs en onderzoek. Collegevoorzitter De Ranitz in het voorwoord van het Jaaroverzicht 2018: “Onze aanpak ‘persoonlijk en dichtbij’ zien de panelleden overal terug. Het panel heeft ook een aantal aanbevelingen en verbeterpunten zoals het studiesucces en het verder professionaliseren van de onderwijsteams. De dilemma’s en uitdagingen die er zijn pakken we graag op.”

“In dit jaaroverzicht met persoonlijke verhalen van onze studenten en collega’s laten we zien dat de aanpak van Inholland (#lerenisdurven) werkt: we hebben het lef om dingen anders te doen, door te zetten en zijn niet bang om fouten te maken,” vervolgt De Ranitz. “We leiden onze studenten op tot flexibele en veerkrachtige professionals die een bijdrage leveren aan een duurzame, gezonde en creatieve samenleving.”

De Ranitz benoemt een paar hoogtepunten: “In 2018 is de tevredenheid van studenten opnieuw toegenomen en behoren we tot de beste hogescholen van de Randstad, we hebben mooie resultaten behaald in de accreditaties van onze opleidingen en de stijgende lijn wordt in de buitenwereld opgemerkt en gewaardeerd. Bovendien hebben we ons 15-jarig bestaan gevierd met een mooi feest op onze Haarlemse vestiging; daarbij straalde ons eigen talent. Wij zijn trots op alles wat we afgelopen jaar hebben neergezet!”

De Ranitz bedankt alle studenten en medewerkers in het voorwoord voor hun bijdrage hierin.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.