Den Haag,
30
november
2018
|
09:16
Europe/Amsterdam

Jet de Ranitz herbenoemd als collegevoorzitter Inholland

Ook de komende vier jaar is Jet de Ranitz collegevoorzitter van Hogeschool Inholland. De Raad van Toezicht heeft haar per 1 december herbenoemd. “Wij hebben met verschillende Inholland-medewerkers en studenten gesproken en in deze gesprekken teruggekeken op de eerste termijn van Jet. Het resultaat is dat wij graag met haar door willen als voorzitter van het College van Bestuur”, aldus Siebe Riedstra, voorzitter van de Raad van Toezicht van Inholland.

Voor de komende vier jaren is afgesproken dat Jet de Ranitz zich richt op de verdere ontwikkeling van Inholland, in lijn met de midterm review. Daarbij gaat het onder meer om het verankeren van de succesvolle verbeteringen van de afgelopen jaren, zodat de thema’s duurzaam, gezond en creatief, persoonlijk en dichtbij en Leren = durven voor alle studenten tastbaar zijn. Riedstra: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat Jet de Ranitz ook in de komende tijd de rol van collegevoorzitter met verve invult.”

“Ik ben blij dat ik wederom het vertrouwen heb gekregen om dit te mogen doen en ik help graag om onze plannen en ambities verder te verwezenlijken”, reageert De Ranitz op haar herbenoeming. “Ik ben heel trots op wat Inholland de afgelopen vier jaar heeft laten zien. Temeer daar studenten en het werkveld er ook blij mee zijn. Ook ben ik blij met onze visie. Die werkt. We hebben met ‘Durf te leren’ van onze geschiedenis onze kracht gemaakt. Van hieruit kunnen we nog verder ontwikkelen. We hebben plannen genoeg, zoals uit onze midterm review blijkt. De kwaliteitsafspraak die we gaan maken is daarbij een eerste belangrijkste stap.”

Verder benadrukt de collegevoorzitter dat studiesucces een belangrijk aandachtspunt blijft. “Studenten hebben het niet makkelijker gekregen de laatste jaren. Zij blijven hulp nodig hebben om succesvol te studeren. Daar wil ik hard aan blijven werken en gelukkig vind ik daarbij alle collega’s van Inholland aan mijn zijde.”

Reacties 1 - 3 (3)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.
Quinten Bunschoten
03
December
2018
Van harte Jet!
Fijn dat jij ook de komende jaren verder mag werken aan de stijgende lijn die je hebt ingezet.
Vriendelijke groet, Quinten
Elze Reitsema
03
December
2018
Gefeliciteerd, Jet.
Ik vind je een inspirerende leider. Succes de komende vier jaar.
Met vriendelijke groet, Elze
Wilma Franchimon
01
December
2018
Van harte gefeliciteerd Jet! Zeer verdiend!