Rotterdam,
08
november
2019
|
09:10
Europe/Amsterdam

Praat mee over de raakvlakken tussen circulaire economie en blockchain

Kom 20 november naar het Kenniscafé Financing the future

Kenniscafé 20 november

Blockchain is een technologie waarvan wordt verwacht dat die een grote rol kan gaan spelen in het verduurzamen van bedrijfsprocessen. In de editie van het Kenniscafé: Financing the future op woensdag 20 november bediscussiëren we de raakvlakken tussen circulaire economie en blockchain. Meld je nu aan!

Onze tijd vraagt om organisaties die sturen op het realiseren van een positieve impact op people, planet en profit. En dat vraagt om een bedrijfsvoering die rekening houdt met effecten op mens, milieu en de maatschappij. De inzet van technologie kan een belangrijke rol spelen in het realiseren van doelstellingen voor een duurzame impact op people, planet en profit. Om dit toe te lichten, hebben we twee sprekers uitgenodigd:

  • Michel Walstock – CFO van Upset Textiles
    Upset Textiles stuurt op een waardeketen waarin sociale en circulaire doelstellingen centraal staan. Maar hoe bepaal je dat eigenlijk?
  • Chhay Lin Lim – oprichter van Serey
    Serey is een blockchain bases social media platform. Chhay Lin is tevens docent en onderzoeker bij Saxion Hogeschool.

Discussieer mee
Het Kenniscafé vindt plaats op woensdag 20 november, van 15.00 tot 17.00 uur, bij Hogeschool Inholland in Rotterdam. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. Aanmelden kan op www.inholland.nl/financingthefuture

Hogeschool Inholland leidt financiële business professionals op voor de toekomst. Niet voor een baan, maar voor een carrière. Kennis over een duurzame bedrijfsvoering is belangrijk voor ondernemers, werkgevers, partijen die een rol spelen in de waardeketen, en docenten en studenten.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar marleen.bartelts@inholland.nl

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.