Haarlem,
26
januari
2021
|
07:28
Europe/Amsterdam

'Meer succes met LinkedIn!'

Picture2

Meer succes met LinkedIn? Het Mobiliteit Centrum Inholland (MCI) organiseert donderdag 11 februari en dinsdag 2 maart (van 9.30 tot 13.00 uur) hands-on sessies voor collega’s. Tijdens deze workshop van 3,5 uur ga je aan de slag met je profiel onder leiding van LinkedIn-expert Corinne Keijzer.

Doel:
Doel van de workshop is om je LinkedIn-profiel te professionaliseren. Je vergroot je vindbaarheid en zichtbaarheid en krijgt goede basiskennis van LinkedIn om hier uiteindelijk je succes mee te vergroten.

Over Corinne Keijzer
De workshop wordt gegeven door Corinne Keijzer (trainer, spreker, auteur en officieel ambassadeur van LinkedIn). Zij is volledig gespecialiseerd in social media-marketing en richt zich vooral op het wegwijs maken van professionals op LinkedIn, met name op gebied van social selling, netwerken, marketing en personal branding. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte workshops en trainingen, wordt ze veel gevraagd als spreker, is ze auteur van diverse boeken én al tien jaar motiverend spreker op het gebied van social selling, personal branding, netwerken en ondernemerschap.

De workshop
De workshops worden online gegeven. De workshops zijn heel praktisch ingericht. Tijdens de sessie krijg je opdrachten waarbij je direct aan de slag kunt met je profiel. Het is daarom een must om mee te doen met je laptop of computer, en niet met een iPad of mobiele telefoon. Ook belangrijk is het dat je, mocht je dat nog niet hebben, vooraf een LinkedIn-profiel aanmaakt en vult met eigen werkervaring(en) en opleiding(en).

Inhoud:

  • Waarom LinkedIn - het belang van een goed profiel in deze tijd en laatste ontwikkelingen.
  • Professionaliseren LinkedIn-profiel - de belangrijkste profielonderdelen doorlopen en optimaliseren.
  • Zichtbaarheid vergroten - hoe toon je je expertise door middel van updates, stories en artikelen.
  • Hoe werkt het algoritme op de tijdlijn van LinkedIn, wat zijn hashtags en tags en wat doe je met emoji's.
  • Contentcreatie - tips en tricks waar je op moet letten als je updates en artikelen plaatst.
  • Netwerk vergroten - hoe en wanneer voeg je iemand toe aan je netwerk en hoe ga je om met onbekenden en uitnodigingen.
  • Zoeken op LinkedIn - welke mogelijkheden zijn er, hoe zoek je belangrijke besluitvormers en hoe benader je ze.
  • Statistieken van het persoonlijke profiel - hoe lees je deze en wat kun je ermee.
  • Samenwerking persoonlijke profielen en organisatiepagina van Inholland.

Voorbereiding
Zoals gezegd is het belangrijk dat je een profiel hebt aangemaakt. Corinne bekijkt de profielen vooraf en neemt een aantal relevante tips mee. Als deelnemer ontvang je bovendien als naslagwerk het e-book 'Meer succes met LinkedIn!' waarin je alles kunt nalezen wat behandeld wordt tijdens de sessie.

Aanmelden
Aanmelden voor de training verloopt via het Leerportaal HR. Je vindt de training in de catalogus onder de tegel “regisseur van je loopbaan”.

Per sessie kunnen minimaal 4 en maximaal 10 collega's deelnemen. 

Wees er snel bij want vol is vol. De training is niet vrijblijvend. Na inschrijving wordt op je gerekend.