Haarlem,
17
maart
2020
|
14:40
Europe/Amsterdam

Nieuwe interne vacaturepagina live

Nieuw wervingssysteem live

Vanaf vandaag kun je terecht op de nieuwe, interne vacaturepagina. Met alle informatie over onze vacatures en het sollicitatieproces helder bij elkaar. Zo ben je altijd op de hoogte van je mogelijkheden voor een nieuwe uitdaging bij Inholland.

Alle interne vacatures overzichtelijk bij elkaar
Voordat een vacature extern wordt geplaatst, is deze eerst beschikbaar voor onze Inholland-collega’s. Op de nieuwe pagina zie je in één oogopslag op welke vacatures je alvast een streepje voor hebt. Ook is alle informatie over vacatures, werving en selectie overzichtelijk bij elkaar gezet. Staat er nog niets voor je bij? Dan stel je eenvoudig een vacature-alert in. Je krijgt dan direct bericht in je mailbox als er een vacature komt die past bij jouw wensen en ambities.

Neem direct een kijkje! 

 

Tip: stel de pagina in als favoriet in je persoonlijke Iris-omgeving. Zo ben je nog maar één druk op de knop verwijderd van je nieuwe kansen en uitdagingen!

Ook nieuw: eenvoudiger vacatures plaatsen
Niet alleen is er een nieuwe interne vacaturepagina, ook de externe vacaturesite is in een nieuw jasje gegoten. Tegelijkertijd is het hele wervingssysteem aangepakt. Ben je vacaturehouder, dan plaats je een vacature voortaan makkelijker en efficiënter. Met meer ruimte voor persoonlijke inbreng en dus een grotere kans dat je de juiste collega vindt. Bovendien is er een set aan standaardcommunicatie ontwikkeld met een nieuwe, warme toon. Zo krijgt een sollicitant bij een afwijzing ook tips mee. Daarmee brengen we persoonlijk en dichtbij communiceren in de praktijk en houden kandidaten een positief gevoel over aan solliciteren bij Inholland.

Als vacaturehouder en algemeen teamondersteuner heb je hier vandaag een persoonlijke mail over ontvangen. Heb je deze mail niet gekregen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar werken@inholland.nl.

Ambitie 2022: een werkgever om trots op te zijn
Deze mooie, belangrijke stappen zijn onderdeel van onze ambitie: in 2022 willen we tot een van de beste onderwijswerkgevers behoren. Dat betekent dat we een aantrekkelijke werkgever willen zijn waar nieuwe collega's graag komen werken. Maar ook een werkgever waar jij trots op bent en wilt blíjven werken. Een collega die we aanmoedigen om zichzelf te zijn en die we tegelijk uitdagen verder te groeien. Want zo blijf je relevant in een continu veranderende wereld. Iedere dag, je leven lang.

Blijf Iris dus in de gaten houden voor meer ontwikkelingen op het gebied van werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie!

Meer informatie over vacatures vind je ook op in Weten & Regelen op Iris.

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.