Haarlem,
22
augustus
2018
|
14:47
Europe/Amsterdam

Nieuwe studenten klaar voor knallende introductie

Introductie is: op kamp in Dordrecht, een Friet Festival in Rotterdam, karaoke in Alkmaar, een welkomstlunch in Den Haag, een fantastisch jaaropeningsfeest in Haarlem en… nog veel meer. In Delft zijn ze al begonnen, de rest van de eerstejaars volgt snel.

In Delft is de introductie al in volle gang. Inholland-studenten hebben het Eerstejaarsweekend al achter de rug. Nu zitten ze midden in de Owee, de jaarlijkse algemene introductieweek voor alle nieuwe eerstejaars in Delft.

Rotterdam en Dordrecht
De jaaropening in Rotterdam vindt dinsdag 28 augustus plaats in het Luxor Theater met aansluitend de introductieweek. Bijzonder onderdeel van deze kennismaking is het Friet Festival op woensdag 29 augustus. “Bij Inholland Rotterdam kun je samen met je nieuwe medestudenten genieten van een echt Rotterdams frietje! Aanmelden kan via de website.” Pabo Dordrecht organiseert de introductieweek van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus Van dinsdag tot en met vrijdag gaan de kersverse pabo’ers op kamp.

Oh Oh Intro
In Den Haag is er de jaarlijkse Oh Oh Intro (van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus) voor alle nieuwe Haagse studenten. Tijdens dit festival maken de studenten op een leuke manier kennis met elkaar, de stad, studentenverenigingen en Haagse organisaties en bedrijven. Onderdeel van het festival is dit keer een tocht met een rondvaartboot richting het centrum. .

Inholland Den Haag
De week na de Oh Oh Intro is er voor de eerstejaars van Inholland is er een welkomstlunch op maandag 3 september (van 12 tot 13 uur) en een BBQ op het schoolplein op donderdag 6 september (van 15.30 tot 17.30 uur). Een DJ, studentenverenigingen en andere studentenorganisaties zoals ACKU, ASA en KNAEK zijn hierbij aanwezig.

Beach Colleges met Arjen Luback en Joris Luyendijk
Met de intro nog maar net achter de rug kunnen studenten een college volgen op het strand. Op dinsdag 11 en woensdag 19 september organiseert de stad Den Haag samen met de Haagse hoger onderwijsinstellingen twee bijzondere gastcolleges van onder andere Arjen Lubach en Joris Luyendijk op het strand van Scheveningen. Aansluitend op de colleges wordt een gezellige BBQ gehouden. Ga voor meer info en het reserveren van tickets naar studeerindenhaag.nl/beach-college.

InAlkmaarIntro 2018
Een kroegentocht, dispuutspelen, een BBQ en een spetterend eindfeest zijn belangrijke ingrediënten van de InAlkmaarIntro 2018 die ook volgende week plaatsvindt. Het thema dit jaar is: ‘alles met de letter P’. Naast de introweek organiseren de opleidingen een eigen introductiedag.

Haarlem
In Haarlem organiseren de studieverenigingen Personalia, Voluptuaria, VIRPlaca, Rontgenius en Lepidoptera en ’t Haerlems Studenten Gildt een ‘knallende introductieweek’ van maandag 27 tot en met vrijdag 31 augustus. Studievereniging Movemental van Sportkunde organiseert ook een vijfdaags spektakel. Van dinsdag 28 tot en met donderdag 30 augustus barst de MEMtro van Creative Business los met een enorm leuk programma. Ook is er dan een speciale introductie voor de opleidingen Business Studies, Finance & Control: Bedrijfseconomie en Ad Logistiek.

Deze dagen zitten bomvol leuke en leerzame activiteiten georganiseerd door het Onafhankelijk Heeren Dispuut Carpe Noctem. Ook het damesdispuut O.D.D.C.N. is erbij deze week. Alle studenten die meedoen aan de introweek komen op woensdag 29 augustus aan het eind van de dag bij Inholland voor een heerlijk buffet en een DJ zorgt voor de juiste vibe. En als klapper is er op donderdag 30 augustus het knallende jaaropeningsfeest in hét poppodium van Haarlem Patronaat.

Amsterdam/Diemen​
In Amsterdam en Diemen organiseren de opleidingen ieder zelf hun introductie. Studenten Mondzorgkunde kunnen bijvoorbeeld meedoen aan de ACTA Introductieweek. Studenten Life Sciences & Chemistry doen mee aan de introweek georganiseerd door hun studievereniging DNA.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.