Rotterdam,
28
oktober
2022
|
11:57
Europe/Amsterdam

Nieuwsgierig naar de masterclass van teamingexpert Hans van der Loo?

Kom naar de Dag van het Onderwijs & Onderzoek op 10 november!

Ben jij er ook bij tijdens de Dag van het Onderwijs & Onderzoek op donderdag 10 november van 12.30 tot 18.00 uur? De eerste spreker van deze inspirerende dag mogen wij al met je delen. Hans van der Loo geeft twee masterclasses over psychologische veiligheid, ‘teaming’, visie, cultuur- en gedragsverandering en sociale veiligheid.

Hans-van-der-Loo-donderkere-achtergrond

Hans van der Loo is expert op het gebied van sociale en psychologische veiligheid, zelfmotivatie en werken aan dynamische teams. Hij schreef meerdere managementboeken en samen met Patrick Davidson het recent gepubliceerde boek ‘Teaming – de nieuwe realiteit van samenwerken’.  

Organiseren in netwerken – Wat kan teaming ons leren? 
Goed onderwijs en onderzoek maken we samen. Dat doen we steeds meer vanuit diverse teams, in lerende netwerken, over de grenzen van vakgebieden heen. Want dat is wat het werken aan (maatschappelijke) vraagstukken van ons vraagt. 

Maar hoe kun je in die diverse teams succesvol zijn? Hoe kom je tot teams waarin mensen kunnen leren, innoveren, presteren én floreren? Wat vraagt het om in en tussen verschillende netwerken en teams te opereren? 

 In zijn webinar neemt Hans van der Loo je mee in het concept teaming, volgens hem de nieuwe realiteit van samenwerken. Ook is er ruimte voor dialoog met elkaar; wat kan het concept teaming voor ons betekenen bij het realiseren van de ambities uit het Strategisch Plan? Waar gebeurt het al, wat brengt het ons, en wat hebben we nog te leren? 

Wees erbij in Rotterdam!  
Heb je je al aangemeld? Super! Je hebt een persoonlijke uitnodiging gehad in je agenda, of je ontvangt deze binnenkort. Nog niet aangemeld? Dat kan via deze aanmeldlink. Je kunt tijdens deze dag zowel live als online aansluiten. 

Samen Vooruit langs Route 27
De Dag van het Onderwijs & Onderzoek is na de Samen Vooruit Lunches het volgende mooie moment om samen aan de slag te gaan met het Strategisch Plan 2022-2027. Dit doen we tijdens een inspirerend programma met een podium voor verschillende docenten, onderzoekers, studenten en bestuurders. 

Met het nieuwe plan als vertrekpunt en onze ambities voor 2027 als stip op de horizon, wandelen we op deze dag samen langs 'Route 27’. Onderweg stoppen we bij inspirerende workshops en in dialoogsessies wisselen we van gedachten over hóe we de komende jaren als één Inholland samen vooruitgaan.

Het programma:

  • 12.30 - 13.00 uur: Inloop en lunch (alleen fysiek)
  • 13.30 - 14.15 uur: Kick-off
  • 14.30 - 16.15 uur: Workshops en dialoogsessies
  • 16.30 - 17.00 uur: Uitreiking Wij Inholland awards
  • 17.00 - 18.00 uur: Netwerkborrel (alleen fysiek) 

Wij Inholland awards 
Omdat we bijzonder en impactvol werk graag belonen, reiken we ook dit jaar weer de Wij Inholland awards uit. Wie gaan er dit jaar naar huis met de awards voor Docent van het Jaar en Onderzoeker van het Jaar?