12
januari
2023
|
07:56
Europe/Amsterdam

Ondernemen en studeren? Dat kan bij Inholland!

Ondernemen bij SUCH

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping. 

Click here for English version

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap. Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is in het leven om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming. Spreekt dit je aan en ben je dedicated om met een andere groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van 5 maanden. Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar, ontmoet potentiële businesspartners en klanten. 

Starten als ondernemer 
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelegen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een businessplan, jezelf als ondernemer en het vinden van bijvoorbeeld je eerste klant. 

Tijdsinvestering: 8-10 uur per maand. 
Duur: februari 2023 – juni 2023 

Groeien als ondernemer 
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma echt wat voor jou. In vijf maanden tijd leer je alles over growthhacking, (online) marketing, slim boekhouden en breng je focus aan in jouw ondernemerschap. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei. 

Tijdsinvestering: 8-10 uur per maand 
Duur: februari 2023 – juni 2023 

Meer weten? 
Alle workshops worden gegeven bij Start Up Campus Haarlem – Bijdorplaan 15 in Haarlem. 
Wil je mee doen of heb je vragen? Mail of app Jorien. jorien.stoop@inholland.nl / 06 1527 9259