Haarlem,
12
september
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

Ondernemen en studeren? Dat kan bij Inholland!

Meld je aan bij SUCH voor het speciale workshopprogramma!

Ondernemen en studeren

Een eigen bedrijf starten of laten groeien tijdens je studie, is zo gek nog niet! Steeds meer studenten schrijven zich in bij de KvK en verdienen zo hun eigen geld. Of het nu gaat om een eigen duurzame kledinglijn, optreden als artiest of dropshipping. Hoe je dat doet? Dat leer je bij Start Up Campus Haarlem. Binnenkort gaat het speciale programma van start! Interesse? Lees verder en meld je aan! 

De vrijheid, het klantcontact en verdienen waar en wanneer je wilt, zijn de meest gehoorde redenen voor ondernemerschap. Start Up Campus Haarlem begrijpt dat en is in het leven om jou als student maximaal te ondersteunen in jouw ondernemerschap. Of je nu wilt beginnen of groeien met een onderneming. 
Spreekt dit je aan en ben je ‘dedicated’ om met een andere groep ondernemers aan de slag te gaan? Doe dan mee aan ons programma van vijf maanden. 

Iedere maand profiteer je van gratis workshops, netwerkevents en coaching. Je leert jezelf beter kennen, je leert van elkaar, ontmoet potentiële businesspartners en klanten. 

Starten als ondernemer 
Loop je rond met een goed idee of wil je graag beginnen met een eigen onderneming maar weet je niet hoe? Dan is dit de uitgelegen kans om het te gaan ontdekken. In vijf maanden tijd leer je alles over het maken van een businessplan, jezelf als ondernemer en het vinden van bijvoorbeeld je eerste klant. Meld je aan op de website!

  • Tijdsinvestering? 8 à 10 uur per maand. 
  • Duur: oktober 2022 – februari 2023 

Groeien als ondernemer 
Ben jij al aan het ondernemen en heb jij minstens één betalende klant? Dan is dit programma echt wat voor jou. In vijf maanden tijd leer je alles over growth hacking, (online) marketing, slim boekhouden en breng je focus aan in jouw ondernemerschap. We garanderen je een uitbreiding van je netwerk, praktische tools die je direct kunt toepassen en persoonlijke groei. Meld je aan op de website!

  • Tijdsinvestering? 8 à 10 uur per maand 
  • Duur: september 2022 – januari 2023 

Meer weten? 
Alle workshops worden gegeven bij Start Up Campus Haarlem – Bijdorplaan 15 in Haarlem. Wil je meedoen of heb je vragen? Mail of app Jorien. jorien.stoop@inholland.nl / 06 152 792 59

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.