Amsterdam, Diemen,
23
november
2020
|
13:31
Europe/Amsterdam

Online MeetUp 'Picknick in de Sluisbuurt': thema Bouwen

Wat is er al bekend over ons toekomstige nieuwe Inholland-gebouw in Amsterdam? Wil je meer weten over de achtergronden en stand van zaken rond ons nieuwe gebouw en op welke manier je kunt meedenken en meedoen om deze nieuwe leer-en werkomgeving vorm te geven? In deze derde maandelijkse online MeetUp ‘Picknick in de Sluisbuurt’ op woensdag 2 december praten we je graag bij.

Host Rudy Nicola ontvangt Inholland-collegelid Mieke van den Berg, vastgoeddirecteur Monique Koelewijn en vestigingsdirecteur Marij Urlings in een pop-up studio in Diemen. Zij staan samen aan het roer van een team dat tot nu toe vooral achter de schermen werkt om de komst en bouw van onze nieuwe, centrale Amsterdamse vestiging te realiseren. Wat is er bekend over de Sluisbuurt en het gebouw? Welke kansen liggen voor het oprapen voor ons onderwijs, onderzoek en experiment; en hoe kun jij meedoen? Tijdens deze MeetUp krijg je de gelegenheid om in de chat vragen te stellen aan de sprekers.

Aanmelding
Heb je interesse? Save the date voor deze MeetUp #3 op woensdag 2 december van 12.30 tot 13.15 uur. Deze keer hoef je je niet van tevoren aan te melden. Klik op deze ZOOM-link aan het begin van de MeetUp en dan zit je er gelijk in. Tip: plak de link alvast in je outlook-agenda.

Vragen? Stuur een mail naar nieuwbouw.amsterdam@inholland.nl.

Evenementen rond nieuwbouw Amsterdam

In samenwerking met het SLUISlab organiseert het voorbereidingsteam nieuwbouw Amsterdam inspirerende evenementen in de aanloop naar de verhuizing naar de Sluisbuurt. Daar maakt deze MeetUp-serie ‘Picknick in de Sluisbuurt’ deel van uit, net als de Sluisbuurtsafari’s, inspiratietours en brainstormsessies. De MeetUps vinden normaliter plaats op elke eerste dinsdag van de maand rond lunchtijd en hebben elk een ander thema. Bij uitzondering vindt deze MeetUp op woensdag plaats.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.