Haarlem,
02
november
2020
|
06:12
Europe/Amsterdam

Ontwikkel je 21st century skills met ons nieuwe e-learningaanbod!

laptop_leerportaal_mockup

Ook bezig om jezelf te ontwikkelen tot een inspirerende Inholland-professional en kun je daar ondersteuning bij gebruiken? Vanaf vandaag bieden we op het Leerportaal HR e-learnings aan die jou verder helpen bij het ontwikkelen van je 21st century skills.

Binnen het nieuwe aanbod zijn er diverse thema’s waarbinnen je een e-learning kan volgen zoals Leven en loopbaan, Communicatie, Management en leiderschap, Diversiteit en Helder denken. Heb jij bijvoorbeeld het gevoel dat je altijd aan staat en wil je leren hoe je efficiënter en effectief met je tijd om kunt gaan? Of wil je leren hoe je anders kunt samenwerken met collega’s of hoe je kunt omgaan met feedback? Wil je daarbij zelf bepalen wanneer je leert, wat je leert en hoe je leert? Voor iedereen is er een leerreis of je nu een korte training wilt volgen van 20 minuten, een middellange leerreis van twee tot zes weken of zelfs van één tot vier maanden. Daag jezelf uit en plan een leerreis in.

Met dit gratis aanbod willen jou als collega inspireren om jezelf te blijven ontwikkelen en zo te groeien als professional.

Je vindt het aanbod onder 21 Century Skills op het Leerportaal HR. De nieuwe e-learnings zijn van New Heroes, onderdeel van Schouten en Nelissen.

Bewijsstuk
Je LinkedIn-profiel verrijken? In de meeste gevallen krijg je als deelnemer bij volledige afronding een certificaat. Deze kun je downloaden. Wanneer een training geen certificaat bevat (bijv. korte trainingen) krijg je een ‘badge’.

Online trainingsaanbod voor studenten
Ook voor studenten is het online trainingsaanbod van New Heroes beschikbaar. Via het Studentsucces Centrum hebben studenten toegang tot het online aanbod.

Vragen?
Heb je vragen over het online trainingsaanbod of wil je advies? Neem dan contact op via professionaliseren@inholland.nl.