27
maart
2024
|
10:10
Europe/Amsterdam

Persoonlijk sportbudget wordt niet verlengd

legs-two-girl-friends-working-450w-1931445095.jpg

Het persoonlijk sportbudget, waarbij het tot eind 2023 mogelijk was om kosten voor sportabonnementen of sportlessen te declareren, wordt niet verlengd in verband met beperktere financiële middelen. André Frijters, stafhoofd Communicatie en HR: “We realiseren ons dat dit nieuws teleurstellend kan zijn, maar verzeker jullie dat we deze keuze weloverwogen hebben gemaakt, met het welzijn van onze collega’s en de huidige financiële situatie in gedachten.” 

De voormalige regeling voor het persoonlijk sportbudget liep af per 31 december 2023. Daarna zijn er gesprekken geweest met de vakorganisaties over de invulling van zogeheten decentrale arbeidsvoorwaardenmiddelen en daarmee de eventuele voortzetting van het persoonlijk sportbudget. Inmiddels blijkt dat er minder budget beschikbaar is. Een van de moeilijke besluiten die daarop volgt is de beslissing om het persoonlijk sportbudget niet te verlengen.

André Frijters: “Uiteraard blijven we toegewijd aan het promoten van een vitale werkomgeving en moedigen iedereen aan om deel te nemen aan de diverse vitaliteits- en sportinitiatieven die door onze locaties worden aangeboden, gefinancierd met het locatiebudget. Mocht er op enig moment weer financiële ruimte komen dan zullen we zeker overwegen om het persoonlijk sportbudget te herintroduceren.”

Vragen en aanvullende informatie 
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht over deze regeling van Inholland? Neem contact op met de collega’s van het Service Center HRM, e-mail: servicecenter.hrm@inholland.nl of van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 13 uur telefonisch via 023 522 31 23. Op Weten & Regelen vind je ook meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.