Rotterdam,
07
september
2021
|
14:56
Europe/Amsterdam

Prikken zonder afspraak op Inholland

293A3405

De komende twee weken kun je bij Inholland Rotterdam zonder afspraak gratis een vaccinatie tegen het coronavirus krijgen. In de priklocatie van GGD Rotterdam-Rijnmond in ons pand krijg je dan een vaccin van Pfizer. Dit geldt ook voor internationale studenten en medewerkers.

  De priklocatie is tussen 09:00 en 16:00 uur op de volgende dagen te vinden in de foyer op de eerste etage:

  • maandag 13 september
  • dinsdag 14 september
  • maandag 20 september
  • dinsdag 21 september

  Wat moet ik meenemen?
  Je kan op vertoon van een geldig identiteitsbewijs een prik krijgen. Vergeet ook niet je mondkapje mee te nemen. Het kan zijn dat je even moet wachten bij de locatie. Dit komt omdat iedereen ter plekke geregistreerd moet worden in het systeem en we vragen hiervoor je begrip.

  Als je een prik hebt gehad, neem je 15 minuten plaats.

  Al je eerste prik gehad?
  Heb je al een eerste prik met het Pfizer-vaccin gehad? Ook voor je tweede Pfizer-prik kun je terecht in de priklocatie. Let op: Er moeten wel 21 dagen tussen de eerste en de tweede prik zitten.

  Over vaccineren
  Nu kunnen wij ons goed voorstellen dat je over dit vraagstuk nog best wat (medische) vragen hebt. Om deze reden hebben wij bij Inholland een ruimte ingericht waar twee onafhankelijke (medische) professionals/artsen beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden en je zorgen te bespreken omtrent vaccineren.

  download
  Prikken zonder afspraak

  Laat je voorlichten
  Laat je dus goed voorlichten over het belang van vaccinaties en maak op basis daarvan een afweging. Hoe hoger de vaccinatiegraad, hoe meer je jezelf en anderen beschermt en hoe waarschijnlijker het is dat we zonder enige beperkingen weer fysiek onderwijs kunnen gaan én blijven geven. We kunnen allemaal bijdragen aan de mogelijkheden voor fysiek onderwijs.

  Lees hier meer informatie over vaccineren tegen het coronavirus.

  Mocht je de keuze hebben gemaakt om jezelf te laten vaccineren tegen het coronavirus, dan kan je komende weken dus heel gemakkelijk zonder afspraak terecht bij de priklocatie in de centrale van van Inholland op de bovengenoemde dagen.