23
januari
2024
|
13:00
Europe/Amsterdam

Resultaten Pulsemeting bekend

Onderzoek onder collega's: ‘Trots op het werk dat we doen'

Medewerker_Inholland_Rotterdam_CH_003

Collega’s van Hogeschool Inholland zijn als team trots op het werk dat ze doen. Dat blijkt uit de nieuwste Pulsemeting, een onderzoek onder alle collega’s. Wat we hogeschoolbreed ook goed doen, is dat we met elkaar vaak de ideeën bespreken die we hebben. Ook geven collega’s aan dat we het werk goed kunnen combineren met onze privésituatie. Verbeterpunten liggen er bij het snel en slagvaardig handelen, het vertalen van visie en doelen in een heldere afbakening van ons werk en in het verwezenlijken van onze doelen.  

De Pulsemeting is afgelopen jaar voor het eerst uitgevoerd, als een tussenmeting van het Inholland Medewerkersonderzoek dat elke twee jaar plaatsvindt. Hiermee kunnen we eerder bijsturen en de effectiviteit vergroten. 

Voorbeeld Pulsemeting

Wat gaat goed en wat kan er beter – voorbeeld resultaten eerste Pulsemeting hogeschoolbreed.

Hoe staat het ervoor in jouw team? 
Vandaag heb je een mail ontvangen van Effectory, het bureau dat voor ons het onderzoek uitvoert. Via de link kun je zelf alle resultaten inzien van je team, afdeling of domein. Zie jij verbeterpunten voor jouw team? Ga vooral ook het gesprek aan met je leidinggevende en je collega’s. Wat gaat goed, wat kan beter en hoe kan de samenwerking het beste worden georganiseerd? En ook belangrijk: wat betekent dit voor jou? Zo kun je samen afspreken hoe je met elkaar wilt werken en wat daarvoor nodig is.  

Toelichting respons 
45 procent van de collega’s heeft deze eerste Pulsemeting ingevuld. De respons verschilt per team/afdeling. Is de respons voor jouw team laag? Dan zijn de resultaten meegenomen in je bovenliggende afdeling of domein. We willen alle collega’s die hebben deelgenomen heel hartelijk danken voor hun respons.  

Aan de slag 
Vanuit de projectgroep Medewerkersonderzoek gaan we verder met de analyse van dit en voorgaande onderzoeken, om daarna gezamenlijk met verbeterpunten aan de slag te kunnen gaan. Wil je zelf met je team werken aan verbeteringen en kun je duiding gebruiken bij de resultaten? Neem dan contact op met je HR-adviseur. 

Lukt inloggen niet? Neem dan contact op met de online helpdesk van Effectory

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.