Den Haag,
26
juni
2019
|
10:45
Europe/Amsterdam

Studenten maken radio voor Parkpopweekend

Negentien studenten van de opleiding Creative Business van Inholland Den Haag, Rotterdam en Haarlem bundelen hun krachten om 28, 29 en 30 juni radio te maken tijdens het Parkpopweekend in Den Haag. Mis niets en luister!

Drie dagen Parkpop
Parkpop is een van de grootste popfestivals van Europa. Dit jaar zijn er tijdens het gratis evenement op zondag 30 juni onder andere optredens van Ronnie Flex, Ilse de Lange, Jett Rebel en Nile Rodgers. Parkpop begint echter al op vrijdagavond met optredens in het centrum van de stad en op zaterdag staat Parkpop Saturday Night op het programma met optredens van Skunk Anansie, Tears For Fears, Nile Rodgers & CHIC, Cypress Hill en DIRECT. 

Samenwerking met Den Haag FM
De radio-opdracht is een extra praktijkopdracht voor de tweedejaarsstudenten die de radioteams vormen van de leerwerkbedrijven NEWb uit Den Haag en Rotterdam en Rookie uit Haarlem. De drie radioteams maken tijdens het Parkpopweekend radio vanuit studio B in de Haagse bibliotheek en de studio in het Zuiderpark. Daarnaast gaan de studentens als reporters op pad om de sfeer van het festival over te brengen op de luisteraars. Door de samenwerking met Den Haag FM zijn de shows van zaterdag en zondagavond ook via de ether te volgen. Via de social media van Inholland delen de studenten bovendien het laatste nieuws over Parkpop.

Meeluisteren?
Inholland Radio kun je volgen via Den Haag Totaal, Den Haag FM en de online streams van Inholland Radio Haarlem en Rotterdam.

Via Den Haag Totaal:
Vrijdag 28 juni van 14:00 – 22:00
Zaterdag 29 juni van 12:00 – 22:00
Zondag 30 juni van 12:00 – 22:00

Via Den Haag FM (92.0 FM in Den Haag e.o.):
Zaterdag 29 juni van 18:00 – 22:00
Zondag 30 juni van 14:00 – 22:00

Social Media Inholland radio:
Facebook Inhollandradiordam en Instagram 
Facebook Inhollandradiodh en Instagram
Facebook Inholland Radio Haarlem en Instagram