28
augustus
2023
|
08:00
Europe/Amsterdam

Kom (gratis!) naar het Society 5.0 Festival

Society 5.0 Festival blauw

Op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november organiseert het Centre of Expertise for Creative Innovation voor de tweede keer het Society 5.0 Festival. Dit jaarlijkse evenement laat zien hoe de hogescholen uit het CoECI netwerk, waaronder Inholland, een positieve impact hebben op de samenleving. Voor de samenstelling en uitvoering van het programma wordt intensief samengewerkt tussen de vier betrokken kennisinstellingen. Verwacht workshops, panels, (kunst)installaties, performances en meer!

In een Society 5.0 wordt gestreefd naar een duurzame maatschappij waarin de menselijke maat en publieke waarden het ontwerp van slimme technologische oplossingen sturen. Wat is de rol van de creatieve industrie in de transitie naar een Society 5.0 en hoe kunnen we als sector bijdragen aan een positieve impact op het welzijn van mens en planeet?

 

Tickets

Medewerkers en studenten van de vier hogescholen uit het CoECI netwerk hebben gratis toegang tot het festival. Dit gratis ticket wordt samen met jouw werknemers- of studentenpas op het event gecontroleerd. Anders kost een ticket 99 euro per dag; 175 euro voor twee dagen!

CLAIM JOUW GRATIS TICKET