Haarlem,
07
april
2020
|
13:56
Europe/Amsterdam

Update thuiswerken: laat nu je documenten thuis bezorgen

Alle initiatieven om thuis te werken op een rij

Ricoh thuisbezorgd

Maakte jij ook graag gebruik van de print- en kopieerservice van Ricoh, dan hebben we goed nieuws. Voortaan kun je in de bestelportal ook kiezen voor de optie ‘afleveren op huisadres’. Lees meer over deze en de andere maatregelen die je het werken in deze lastige tijden iets gemakkelijker maken.

Eenvoudig bestellen bij Ricoh
Log in via de startpagina van Ricoh, klik op ‘Aanmelden’ en ‘Enkele aanmelding’. Heb je een bestelling geplaatst, dan kun je kiezen voor ‘afleveren op thuisadres’. Dit geldt natuurlijk niet voor vertrouwelijke documenten, bijvoorbeeld tentamens.

‘Ondersteuning online onderwijs’ - hulp bij online lesgeven
Op het platform Ondersteuning online onderwijs vind je uitgebreide informatie over hoe je online kunt lesgeven, communiceren en samenwerken.

‘Vitaal thuiswerken’ - zo fijn en effciënt mogelijk thuiswerken
Vitaal thuiswerken is de online omgeving om thuis slim en prettig je werk te doen. Met tips en informatie over je thuiswerkplek, genoeg bewegen, ontspannen en nog veel meer. Ook kun je hier terecht voor advies, support en coaching.

Deel je ervaringen en help je collega’s verder
Waar loop je tegenaan en waar heb je behoefte aan? Laat het ons weten via de online vragenlijst. Met jouw ervaringen kan de onderzoekslijn Teaching, Learning & Technology weer aan de slag met middelen om jou en je collega’s verder te helpen.

Up-to-date Vragen & Antwoorden over corona
We volgen de ontwikkelingen op de voet. Zodra er nieuws is dat invloed heeft op je werk, werken we de Vragen en Antwoorden bij. Ga direct naar de:

Vragen & Antwoorden medewerkers
Vragen & Antwoorden leidinggevenden

Inholland nieuws
Uiteraard houden we je ook via nieuws op Iris op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb je tips? Laat het ons weten
Heb je zelf tips of advies om onze collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen en te informeren? Die zijn heel welkom! Stuur je suggesties naar: communicatie@inholland.nl.