27
maart
2024
|
09:37
Europe/Amsterdam

Nieuws vanuit de Inholland pabo: vacatures ontwerpteams fase 3

De Inholland pabo Alkmaar

Volgend studiejaar ontwikkelen we de derde fase van de Inholland pabo. Die bestaat in principe uit 4 onderwijseenheden (het voorstel ligt op dit moment voor akkoord bij de opleidingscommissie). Een van de OE’s is het Keuze-onderwijs en één eenheid betreft de landelijke kennistoets voor Nederlands & Wiskunde. Voor alle OE’s, behalve de LKT, worden opnieuw ontwerpteams samengesteld. Omdat er waarschijnlijk 8-10 keuze-onderdelen worden aangeboden, zijn er voor het keuze-onderwijs meerdere ontwerpteams nodig. Elk team bestaat uit lerarenopleiders van Inholland, uit de praktijk (1-2) en een student. Een aantal van de huidige ontwerpers gaat ook deelnemen aan de nieuwe ontwerpteams. Daarnaast zijn nog 15-20 nieuwe ontwerpers nodig. De vacaturetekst vind je hier. De vacatures voor de praktijk zijn uitgezet via de programmaleiders van Samen Opleiden.

Wist je dat?

  • Faseteams bekend: op alle locaties inmiddels de faseteams bekend zijn?
  • Informatie praktijk: er deze week een nieuwsbrief naar onze praktijkcontacten uitgaat met informatie over de Inholland pabo en hoe we de samenwerking met onze praktijkpartners voorbereiden. Dit is de eerste nieuwsbrief van een reeks.
  • Nieuwe rollen lerarenopleider op domeinniveau: de 4 huidige rollen van de lerarenopleider sluiten niet meer goed aan op het nieuwe onderwijs dat we voor ogen hebben. Daarom worden deze rollen momenteel op domeinniveau opnieuw ontworpen.